Dagens Horoskop: Fredag 8. Januar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Dagen handler om å si nei, og forhandle med et familiemedlem som ønsker noe helt annet enn deg. Kompromisser har aldri vært din sterke side, men i dag kan det virke som du ikke har noe valg. Kvelden blir innholdsrik.

Tyren 20/4 - 20/5

Du prøver å unngå stress i dag. Du har en del å gjøre, men det er ingen grunn til å slite seg helt ut. Du trives med det du gjør, og da er det helt ok at det tar litt tid. Kvelden handler om familien.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du bekymrer deg over et rykte du hører i dag. Det påvirker ikke deg direkte, men indirekte kommer det til å forandre hverdagen din, både på på kort og lang sikt. Dette er nyheter som kommer til å ta tid å fordøye.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du er irritert og frustrert på en person som ikke lytter til deg. Du vil gjerne vise hvor mye denne personen betyr for deg, til tross for alt som har skjedd mellom dere, men denne personen har en tendens til å stenge av og gå inn i forsvarsposisjon når han/hun føler seg ubekvem. Du må finne en måte å nå gjennom til han/henne.

Løven 23/7 - 22/8

Det finnes ingen unnskyldning for et familiemedlem som nok en gang har gjort en feil. Første gang var én ting, men etter to ganger kan det ligne en dårlig vane. Du prøver å ta opp problemet, men denne personen lytter kun til seg selv.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Det blir en hyggelig dag, selv om du har mye å gjøre. Gjennom å ta én ting av gangen, blir du mye mer effektiv fremfor om du prøver å gjøre alt på en gang. Kvelden blir intim.

Vekten 23/9 - 22/10

Du tar en risk når du avslører en hemmelighet for en venn. Denne personen har lurt på dette lenge, og du har visst svaret, men har egentlig ingen rett til å dele det. Når du ser hvor frustrert din venn er velger du å dele informasjonen likevel.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Dagen handler om små og store valg. Det blir ingen enkel dag, men den blir givende. Det er vanskelig å planlegge morgendagen når alt endrer seg hele tiden, men også en unik sjanse til å teste magefølelsen din.

Skytten 22/11 - 21/12

Du er i ganske dårlig humør i dag, og dette handler først og fremst om at du krangler med en venn igjen. Det kan handle om at dere ser for mye eller for lite av hverandre nå. Du er redd for at dere glir fra hverandre. Samtidig er det kanskje også en naturlig utvikling.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Det blir en intensiv, men hyggelig dag. Dagen handler om familien og hjemmet, men på kvelden tar det en uventet vending. Det som skulle bli en rolig gåtur med en venn utvikler seg til noe ganske annet. Her gjelder det å ikke feige ut.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Fredagen handler om forberedelser. Det blir en hyggelig, men delvis intensiv dag hvor du skal rekke en hel del. På ettermiddagen fokuserer du på hjemmet, og på kvelden er det god mat og godt selskap som gjelder.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du har vanskelig for å forstå hvorfor vennen din er så lei seg. Det er som om dere ikke kommuniserer like bra som før. Det handler om ulike perspektiver og måter å se fremtiden på.

Powered by Labrador CMS