Dagens Horoskop: Fredag 5. Februar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag har du ikke sjans til å rekke en oppgave du har tatt på deg. Ditt problem er at du er tidsoptimist, og når du lovte deg bort, så tenkte du at du hadde mer tid enn hva du egentlig har. Kvelden handler om å reflektere rundt et valg.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en ganske intensiv dag, men den blir bedre enn forventet. Du får også litt hjelp, og dette sparer mye tid for din del. I løpet av ettermiddagen kjenner du deg uvanlig pigg og uthvilt. Kanskje blir det en treningsøkt eller tur i løpet av kvelden.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har så mye du vil ha tid til, men tiden er dessverre knapp. Mye handler om hvordan du legger opp arbeidsdagen. Du kan spare mye tid, dersom du prioriterer bedre. Kvelden handler om venner, og få slippe seg litt løs.

Krepsen 21/6-22/7

Du er lei av regler og rutiner. For deg føles det mer og mer som om noen andre styrer livet ditt. Denne fredagen kjenner du på et behov for å gjøre litt opprør. Det kan være at du møter personer som du ikke treffer så ofte, går på fest, eller bryter reglene på annet vis.

Løven 23/7-22/8

Du prøver å finne på noe for å gjøre dagen mer livlig. Selv om du er ganske positiv i bunn og grunn, så kan hverdagen bli ganske grå denne tiden av året. Du kan overraske en venn. Denne personen forventer seg ingenting, og da er det ekstra gøy å se hvor glad han/hun blir.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskeligheter med å lytte til sjefene dine for tiden. Du opplever at det blir mye prat, og lite action, men det ville du aldri sagt høyt. Din motreaksjon blir at du gjør som du vil, uansett hva de ber deg om. Kvelden handler om en venn, sladder, og en uforutsett hendelse.

Vekten 23/9-22/10

Du veksler mellom å være ganske positiv og negativ akkurat nå. Det går litt på dagsformen, og på kulden. Dersom det er mørkt og kaldt, blir du sur og irritert, men når solen lyser, lyser også humøret ditt. Akkurat nå er humøret ditt koblet sammen med solenergi.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om høy moral, og å holde ut, selv om det er vanskelig. Akkurat nå vil du ikke samarbeide og være et godt forbilde. Du vil møte mennesker, gå ut og danse, eller gjøre noe morsomt. Et alternativ kan være å holde en mini afterwork med bra musikk.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant dag. Et rykte som du ubevisst har startet, når tilbake til deg igjen, og du inner hvor langt det har gått. Dette gjør deg bevisst på hvor lite som skal til for å skape sladder. Kvelden handler om å feire noen som står deg nær.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir morsom, og tiden går fort. Du bruker mesteparten av dagen på jobb, men også på en hobby. I løpet av dagen får du et positivt svar på en test. Du innser at du begynner å bli sterkere og raskere, og dette gir deg fordeler når det kommer til fysisk aktivitet.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag prøver du å lytte til en venn som har et problem. Du er kanskje ikke så flink du å lytte som du burde vært, men du gir det et ærlig forsøk. På kvelden vil du bare ta det med ro. Du nyter god mat, og tid med familien.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir litt stressende, og du kjemper for å rekke alt. Mye av ditt stress handler om en treg start, og en del ventetid på morgenen. I løpet av ettermiddagen får du bekreftet en god nyhet. Kvelden handler om de nærmeste.

Powered by Labrador CMS