Dagens Horoskop: Fredag 29. Januar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir stressende, men morsom. Du har en god del å gjøre, og liten tid å gjøre det på. I løpet av dagen får du muligheten til å hjelpe en kollega, som du gjerne vil bli bedre kjent med. Denne personen holder seg som oftest for seg selv.

Tyren 20/4-20/5

Du kan være veldig sta når du vil, og i dag viser du at du både har gode idéer og god gjennomføringsevne. Når sjefen din ser hvor godt du løser dette, blir han/hun veldig imponert og gir deg mer frihet. Kvelden blir veldig koselig (og litt sen).

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen blir litt stressende, så her gjelder det å holde tempo oppe. Du kan irritere deg over en kollega som bare har ett gir. For deg er det viktig å øke tempo når det er mer å gjøre. Prat med din kollega om dette.

Krepsen 21/6-22/7

I dag kan det hende at du dummer deg ut. Du forteller noe som du egentlig burde holde for deg selv, og innser det ikke før det er for sent. Kvelden blir ganske stressede, fordi du har så mye å gjøre.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen handler om venner og å ha det gøy. Du vil bare at arbeidsdagen skal bli ferdig, slik at du kan fokusere på det du egentlig vil gjøre. I løpet av ettermiddagen får du kritikk fra en sjef som synes du tar litt lett på den nåværende situasjonen.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant, men også stressende dag. Fokus ligger på å bli ferdig, fremfor at det skal bli bra. Du misliker å slurve deg gjennom oppgavene, men i dag har du ikke så mye valg.

Vekten 23/9-22/10

I dag prøver du å se fremover, selv om det er vanskelig. Du føler at du står på stedet hvil, og du er ikke den eneste. Akkurat nå er det begrenset med muligheter til å utvikle seg, både privat og på jobben.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne dagen blir skikkelig fin. Det er akkurat nok å gjøre på jobben. Tiden går fort, men du slipper å stresse. I lunsjen får du høre noe om en venn. Her har du valget mellom å holde dette for deg selv, eller gi denne personen beskjed om at han/hun prates om.

Skytten 22/11-21/12

I dag vil du bevise for deg selv at du kan ha det gøy uten vennen din. Du er vanligvis nøye med hvem du omgås, men i dag tenker du ikke så mye over dette, og møter gjerne nye og interessante mennesker.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en morsom, men utfordrende dag. Du har en oppgave som må bli ferdig, og det utfordrer deg på flere områder. Det viktigste akkurat nå er at du fokuserer på det du skal gjøre, og blåser i alt annet. Kvelden kan bli romantisk.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om flere fornuftige valg, men også om noen som ikke er like gjennomtenkte. Akkurat nå har du litt tunnelsyn, og ser derfor ikke bredden av mulighetene du faktisk har. Kvelden blir interessant.

Fiskene 19/2-20/3

Du er kanskje litt provoserende akkurat nå, men det er fordi du er lei. Det er lenge siden det skjedde noe spennende i livet ditt, og derfor prøver du å provosere frem noe.

Powered by Labrador CMS