Dagens Horoskop: Fredag 22. Januar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Du prøver å rekke over så mye som mulig, og risikerer dermed at ting blir gjort ganske slurvete. Du er rask til å lære deg nye ting, men akkurat det å være nøye er ikke din sterkeste side. Kvelden handler om vennskap.

Tyren 20/4 - 20/5

Du har en sjef som virkelig er på hugget om dagen. Du kan trøste deg med at dette gjelder flere enn deg. Han/hun har tusen idéer om om forandringer, og forventer at disse gjennomføres umiddelbart. Det er ingen god idé å diskutere på dette, så hold deg heller unna. Kvelden blir hyggelig.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du prater med en venn, og dette viser seg å være en god idé. Sammen er dere flinke til å finne løsninger, selv på de vanskeligste ting. Kvelden blir kaotisk. Du involveres i intriger som ikke har noe med deg å gjøre i det hele tatt.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du prøver å samarbeide med en kollega som både er sta og inkonsekvent. Det er utfordrende, men samtidig er det en god erfaring. Kvelden blir morsom og annerledes.

Løven 23/7 - 22/8

Du endrer ingenting ved kun å drømme om det. Dersom du ønsker at ting skal bli annerledes, så må du også ta initiativ til det. Det er som ordtaket "du er din egen lykkes smed". Du må innse at du er mye mer kapabel enn du gir deg selv kredit for.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Dagen handler om å avvente. Selv om du ønsker å jobbe videre på et prosjekt, er ikke dette riktig tidspunkt for det. Dersom du tenker etter, så vet du at du burde bestemme deg på forhånd hvor mye tid du kan investere, før du bruker energi på noe som ikke fungerer.

Vekten 23/9 - 22/10

Det finnes en mulighet for at du utsettes for sladder i dag. Du er irritert på en person, og han/hun klarer aldri å holde noe for seg selv. Ikke bruk så mye energi på dette. Nå vet du hva som foregår, men det er ingen grunn til å senke seg ned på hans/hennes nivå.

Skorpionen 23/10 - 21-11

Du føler ingen sympati ovenfor en person som har oppført seg dårlig, og nå føler seg utenfor. Du er ikke spesielt tilgivende av natur, så det kan ta lang tid før denne personen er inne i varmen igjen. Kvelden blir morsom.

Skytten 22/11 - 21/12

Du prøver å prate med en sjef som er ganske firkantet. Denne personen ser ikke situasjonen på samme fleksible måte som deg, noe som gjør kommunikasjonen vanskeligere. På kvelden prøver du å koble av, og ikke tenke så mye på dette.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Du er inne i en periode der du ønsker å forandre deg. Det kan handle om kosthold, trening eller utdannelse. Du er veldig opptatt av å sette deg mål, og lykkes derfor ofte med disse. På kvelden overraskes du av en samtale eller sms.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du er veldig fokusert på hva du vil, og det du skal gjøre akkurat nå. Noen i familien oppfatter dette som egoistisk, at du bare kjører på med ditt, uten å inkludere resten av familien. Kvelden blir bra, men rolig.

Fiskene 19/2 - 20/3

Dagen handler om å sette mål, og oppnå dem. Du kan ofte trekke deg unna, når ting blir vanskelig, men i dag lønner det seg å stå i det, uansett om det handler om en oppgave eller diskusjon.

Powered by Labrador CMS