horoskop

Dagens horoskop: Fredag 9. juni

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Fredagen handler om å lære ting, men også om å sette kunnskapen i en relevant sammenheng. Det blir en morsom dag som byr på nye miljøer og hyggelig samvær. Kvelden handler om å ha det gøy og kunne slippe seg løs skikkelig.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir litt delt. Du ser ut til å ha et ærend midt på dagen, og det kan føre til en lengre lunsjpause eller en kortere arbeidsdag. Selv om ærendene i seg selv ikke er så morsomme, deler det opp dagen slik at den går raskere. Kvelden handler om underholdning og om å være sammen med venner eller kolleger.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er du i strålende humør, og det blir ikke verre av at dagen byr på en hyggelig overraskelse. Det kan være en beskjed, en gave eller et uventet møte som lyser opp dagen. Om kvelden vil du gjerne dra ut med vennene dine eller tilbringe tid med familien.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er det full fart hele dagen. På jobben er det mye som må gjøres, og du må være klar til å håndtere mange forskjellige oppgaver. Kvelden blir festlig, glitrende og veldig sen. I dag er du sosial og utadvendt, du vil møte nye mennesker.

Løven 23/7-22/8

Du tar tak i ulike oppgaver med herlig entusiasme. For deg handler denne dagen i stor grad om å utfordre måten du ser på forskjellige problemer og etiske spørsmål. Ved å tenke annerledes kan du oppnå resultater du ikke trodde var mulig bare for et par uker siden.

Jomfruen 23/8-22/9

Selv om fredagen også handler om høyt tempo og å få ting gjort, er du selv på en mye bedre plass denne dagen. Du synes nesten det er litt gøy med press. Du vet at det snart er helg, og du føler deg uvanlig ivrig. Kvelden blir morsom og byr på nyheter.

Vekten 23/9-22/10

Fredagen dreier seg om å rydde opp i problemene som torsdagen skapte. Du ønsker oppreisning, men du vil også straffe kollegaen din for deres oppførsel. En hevngjerrig Vekt er ikke til å spøke med. Du blir sjelden sint, men i dag er du det. Kvelden handler om et uventet møte.

Skorpionen 23/10-21/11

På fredagen er du litt rampete og vil gjerne gjøre ting på din måte. Det blir en morsom dag der du får sjansen til å utfordre både deg selv og kollegene dine. Du kan kombinere driv og fantasi på en måte som er vanskelig for mange andre. Kvelden blir underholdende.

Skytten 22/11-21/12

Det kan bli problemer med tider, møter og å få alle puslespillbitene på plass i dag. Du har mye planlagt, og du har ikke tenkt så mye på logistikken selv. Skytten er litt av en tidsoptimist, noe du viser i dag. Kvelden blir interessant.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en morsom dag som i stor grad bygger videre på torsdagen. Også i dag lærer du nye ting, men du får større mulighet til å teste dem praktisk. Denne dagen har også et innslag av konkurranse, og da våkner vinnerinstinktet ditt til live. Kvelden blir mer enn uventet.

Vannmannen 20/1-18/2

Fredagen blir litt ensformig, men det går bra fordi helgen er i sikte. Du er en person som liker å bruke fantasien og kreativiteten din, derfor kjeder du deg med denne typen oppgaver, det er ingen fleksibilitet. Kvelden blir mer variert.

Fiskene 19/2-20/3

I dag bryter du hverdagstristessen og gjør noe dristig og annerledes. Det kan være en utflukt eller et eventyr på egen hånd. Denne dagen byr på unike opplevelser og avsluttes med en veldig hyggelig overraskelse. En virkelig god fredag.

Powered by Labrador CMS