horoskop

Dagens horoskop: Fredag 9. februar

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag blir du trukket mot det som er vanskelig og komplisert. Det er nesten som om du oppsøker situasjoner som du vet kan bli tøffe. Dette skyldes både nymånen og supermånen i Vannmannens tegn. Det påvirker deg til å ønske å utforske de skjulte delene av deg selv.

Tyren 20/4-20/5 

På fredag får du et tilbud som vil medføre endringer for deg hvis du godtar det, og du vet hvor mye du misliker endringer. Samtidig er dette noe veldig positivt, både når det gjelder hverdagen din og muligens lønnsslippen din. Et tilbud du bør vurdere nøye.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er det en kontakt, kunde eller kollega som tester nervene dine. Vedkommende er helt uvitende om hvor intens og pågående han eller hun kan være, og du vil ikke være frekk og sette ned foten for å markere grenser. Det er også endringer i luften, og det er du ekstra sensitiv for nå som det er supermåne.

Krepsen 21/6-22/7 

Du kan oppleve fredagen som litt merkelig, nesten drømmeaktig. Du har vanskelig for å lande i virkeligheten i dag fordi du har følelser utenpå kroppen. Mye handler om supermånen og det faktum at du er nærmere tilknyttet den enn de andre tegnene i stjernetegnet.

Løven 23/7-22/8 

I dag kjemper du med et gammelt problem som har med selvbilde og selvtillit å gjøre. Dette er ting du trodde du hadde lagt bak deg, men et møte med noen fra fortiden får deg til å falle tilbake til de samme følelsene igjen.

Jomfruen 23/8-22/9 

Supermånen gir deg sterkere intuisjon og herlig kreativitet. Nyt disse litt mer vannrelaterte egenskapene; du pleier sjelden å ha denne evnen til å lese personer som du har i dag, og det kan gi deg nye innsikter i hvordan visse personer fungerer. Kvelden handler om vennskap og glede.

Vekten 23/9-22/10 

Fredagen blir en av de mest merkelige og på en måte beste dagene i året. Supermånen bidrar med en litt drømmeaktig følelse der du opplever at alle mål kan oppnås, og den mest uvanlige tilfeldigheten kan skje. Vær åpen for intuisjonen din denne dagen.

Skorpionen 23/10-21/11 

Akkurat som Krepsen har du et nært forhold til månen og følelsene dine. Nymånen bringer med seg bekymring og en følelse av å ikke kunne påvirke det som skjer rundt deg. Denne følelsen av hjelpeløshet er midlertidig og har med nærheten mellom jorden og månen å gjøre.

Skytten 22/11-21/12 

Nymånen i kombinasjon med nærheten til jorden gir deg en unik sjanse til å kunne starte på nytt med noe som har gått galt fra begynnelsen av. Det er ikke så ofte man får en andre sjanse til å gjøre det riktig, men i dag får du det, så grip muligheten. Kvelden blir morsom og sosial.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag utfordrer du deg selv, og du blir stolt over hvor bra du presterer når du setter den siden til. I løpet av denne dagen vil du vise at du ikke bare kan, men at du også har evnen til å utvikle de kunnskapene du allerede har. I dag får du muligheten til å ta et morsomt valg.

Vannmannen 20/1-18/2 

En god avtale går igjennom i dag, og den sammen med Supermånen legger grunnlaget for en forandring eller en investering av noe slag. Denne dagen er det mange positive og morsomme ting som skjer; ikke bare får du gode nyheter, men også flere personer i din nærhet.

Fiskene 19/2-20/3 

Kombinasjonen av Nymånen og Supermånen gir deg motet til å tenke egoistisk i dag. Du velger å avslutte noe som ikke er bra for deg, enten det er en giftig relasjon eller en aktivitet du holder på med bare for noen andre sin skyld. I dag er det på tide å sette deg selv først.

Powered by Labrador CMS