horoskop

Dagens horoskop: fredag 7. april

Slik blir din fredag!

Publisert

Væren 21/3-19/4

Fredagen byr på mye gøy, men også en del varme følelser, spesielt for de som er i et nyetablert forhold. Det blusser virkelig opp mellom deg og din partner i dag. Gamle forhold gjenopplives denne dagen. Som singel kan du bli oppfattet som flørtende.

Tyren 20/4-20/5

Denne fredagen ser du ut til å legge ut på en kortere eller lengre reise. Det kan være at du reiser bort over påsken. Det blir en hyggelig, men ganske intens dag. Mye av denne fredagen dreier seg om familie, god mat men også vakre miljøer og morsomme mennesker.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne fredagen blir den mest avslappende dagen denne uken. I dag er du åpen for forslag, men er samtidig restriktiv med tiden din. Du vil ikke bruke denne dagen på arrangementer eller aktiviteter som du egentlig ikke liker. Dette er din dag, og du bruker den gjerne på deg selv og dine interesser.

Krepsen 21/6-22/7

I dag tar du deg en pause fra alt stresset og alle kravene. Du bruker dagen på aktiviteter som styrker deg og får deg til å vokse. Det kan være kunst, en hobby eller kanskje meditasjon eller yoga. Uansett hvordan du bruker dagen din, er det viktig at alt du gjør får deg til å føle deg bra.

Løven 23/7-22/8

Du vil høre nyheter i dag som får deg til å reflektere over livet ditt. Det kan være et arrangement eller en person som gjør noe utenom det vanlige. Løven føler seg ofte fanget i rutiner og hverdagsliv, spesielt om våren og det du hører forsterker den følelsen.

Jomfruen 23/8-22/9

Fredag kan by på kjærlighet og lidenskap, spesielt hvis du er i et forhold. Jomfruen kan oppleves som litt reservert når man først blir kjent med deg, men under overflaten bobler en lidenskapelig og kjærlig partner. I dag viser du din mest omsorgsfulle side til dine kjære.

Vekten 23/9-22/10

Har du fri denne fredagen blir det en skikkelig "ta vare på seg selv"-dag. Uansett hva det betyr for deg, gjør du ting som får deg til å føle deg bra. Mye av denne dagen handler om både ytre og indre velvære, men også om å skjemme bort seg selv med litt helgeluksus.

Skorpionen 23/10-21/11

Skorpioner er ofte veldig interessert i spiritualitet og new age. I dag tar du en indre reise som både handler om å lege gamle sår, men også om å bli kjent med seg selv og jobbe med sine negative sider. Denne dagen handler om nysgjerrighet og å være åpen for nye inntrykk.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om deg og dine kjære. Det blir en koselig, men ganske lavmælt dag hvor det viktigste er å sosialisere seg, ikke hva man gjør. Dagen kan by på en liten overraskelse i form av nyheter om en ung slektning eller venn. Denne informasjonen er interessant for våren.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen handler om å hvile, sitte stille og ikke gjøre noe spesielt. Det kan være at du er ute og reiser og tilbringer en god del av dagen i et transportmiddel. Uansett fokuserer du på å bygge opp selvtilliten og lade batteriene.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag beveger du deg ganske langt avstandsmessig og det krever litt innsats, samtidig som du setter pris på en natur-endring. Dagen handler om å holde fokus, selv når du begynner å bli sliten. Kvelden ser virkelig luksuriøs og fin ut. Du slapper skikkelig av.

Fiskene 19/2-20/3

Er du i et forhold, gjør du en ekstra innsats for å få til litt gnister i forholdet ditt i dag. Månen gjør deg sensuell og uimotståelig. Som singel er dette en god dag for å møte nye mennesker, spesielt hvis du er ute etter litt fysisk kontakt.

Powered by Labrador CMS