horoskop

Dagens horoskop: Fredag 6. januar

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Fredag handler om å få sammen flere løse tråder uten å stresse for mye. Akkurat nå har du et høyt ambisjonsnivå uansett om det gjelder jobb eller fritid, men noen ganger er viljen større enn kunnskapen. Tillat deg selv å gjøre feil i dag.

Tyren 20/4-20/5

Dagen er egentlig litt delt i to. Den handler om ting du gjøre og om ting du gjør for moro skyld. Det som er felles for begge er at du virkelig gjør en innsats for at både du og alle rundt deg skal ha en koselig og givende dag.

Tvillingene 21/5-6/20

Du deler opp det du må gjøre litt jevnt utover dagen slik at det ikke føles så overveldende. Ved å hele tiden sørge for at du har mennesker rundt deg som du liker, garanterer du en god dag uansett hva annet du finner på.

Krepsen 21/6-22/7

En konflikt i hjemmet kan forårsake gnisninger denne fredagen. Både din og ditt familiemedlemmets vilje er sterk, og det er ikke sikkert en av dere vil gå med på den andres side. Du vet at den enkleste måten for å unngå krangel er å unngå personen helt og holdent.

Løven 23/7-22/8

Du har et ganske moderne syn på det meste, både når det gjelder likestilling og når det gjelder livet generelt, men i dag befinner du deg i en situasjon som strekker din åpenhet til det ytterste. Det blir en test, men du prøver å se situasjonen med et objektivt blikk.

Jomfruen 23/8-9/22

Fredagen handler om å sørge for at alle er med og det kan virke enkelt, men det krever mye av både deg og gruppen du er en del av. En viss person passer ikke inn, men du gjør ditt beste for å få hen til å føle seg velkommen.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en litt annerledes dag som utfordrer smaksløkene og tankene dine rundt mat. Du synes det er gøy å prøve nye ting, men noen ganger kolliderer dine egne konvensjonelle ideer om visse ingredienser med en bestemt persons entusiastiske matlaging.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av denne dagen prøver du å være utendørs uansett vær. Du finner skjønnhet i alt rundt deg og du gjør ditt beste for å fange den, enten i sinnet, på kamera eller på papir. Dagen byr også på morsomme nyheter.

Skytten 22/11-21/12

Denne dagen handler hovedsakelig om familie og nærhet til mennesker du elsker. Det blir en rolig og trivelig dag hvor du henter styrke fra kunnskapen om at det er så mange fantastiske mennesker i livet ditt. Kvelden handler om å ha det gøy og om fest.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne helgen benytter du anledningen til å henge med vennene dine fordi du vet det vil ta en stund før du ser visse personer igjen. På den måten blir dagen er litt bittersøt, men du vet også at separasjonen bare er midlertidig.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av fredagen, benytt muligheten til å jobbe hvis du kan. Dette er en rolig dag der du får gjort mye uten å måtte stresse for det. Kvelden handler om å formidle bestemte tanker og følelser. Det er viktig for deg å få ventilere deg selv.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen ser ut til å handle om god mat og familie. Det blir en rolig dag uten overraskelser, men det passer deg perfekt. Varmen som er rundt deg gir en fantastisk tro på fremtiden. I løpet av kvelden vil du motta en spesiell kjærlighetserklæring.

Powered by Labrador CMS