horoskop

Dagens horoskop: Fredag 5. mai

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Vanligvis påvirkes du ikke så mye av fullmånen, men i dag vil du føle effekten. Det kan være at du blir følelsesladet, sover dårlig eller føler deg sårbar. Det er også positive sider ved fullmånen, men da må du tørre å åpne opp for følelsene dine. Du foretrekker å tilbringe kvelden hjemme.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen er full av fart og du er i strålende humør. I dag viser du frem intelligensen og allmennkunnskapen din. På ettermiddagen unner du deg noe ekstra. Ettermiddagen og kvelden handler om venner og god mat. Det blir en god avslutning på dagen.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag får du et tilbud som du ikke engang vurderer fordi det høres urealistisk ut å få til i livet ditt akkurat nå. Ikke vær for rask med å si nei, dette er noe som er unikt og som du i alle fall bør vurdere. Du angrer sjelden på ting du har gjort, men ofte på ting du ikke gjorde.

Krepsen 21/6-22/7

Hvis du er forelsket eller har kjærlighetssorg, handler denne dagen om følelsene dine. Med fullmånen i Skorpionen lever du ut lidenskapen din fullt ut. Det blir en erotisk ladet dag og kveld. Hvis du ikke er forelsket, kan denne dagen være preget av lidenskap for en hobby eller en interesse du har.

Løven 23/7-22/8

Det er dobbel lidenskap i stjernetegnet ditt i dag, og det betyr at du ikke holder tilbake følelsene dine, verken når det gjelder positive ting eller når du blir sint. Noen kolleger har vanskelig for å håndtere deg når du er så full av emosjonell energi, så de unngår deg. Kvelden blir morsom og byr på underholdning.

Jomfruen 23/8-22/9

Det virker som om du er tiltrukket av en kollega, venn eller bekjent, og i dag blir denne tiltrekningen veldig tydelig. Det vil gnistre mellom dere, men du vil ikke riktig innrømme hvordan det ligger an. Hvis du allerede er i et forhold, blir situasjonen ekstra komplisert.

Vekten 23/9-22/10

Fredagen blir komplisert og veldig intens. Du sier og gjør ting som du kanskje ikke helt står for, så du kan skylde på fullmånen og allmenn galskap. Du har følelsene utenpå i dag og reagerer litt for sterkt på kommentarer og stikk fra kolleger og venner.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen blir en merkelig og urolig affære. Du er et følelsesmessig vrak allerede fra morgenen og du vet ikke hvorfor. Når det er fullmåne i ditt eget tegn, reagerer du litt sterkere enn mange andre. Dagen byr også på et møte som nesten føles litt uvirkelig.

Skytten 22/11-21/12

Du er trøtt denne fredagen, og trettheten drar ned humøret ditt og får deg til å overreagere. Det er fullmåne, og du kjenner det i hele kroppen. Du blir uvanlig rastløs og lett irritert rundt denne tiden av måneden. Kvelden blir hyggelig, men ender ganske tidlig.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er en forventningsfull nervøsitet rundt denne fredagen, og du har ingen anelse om hvorfor du føler deg slik. Sannsynligvis er det fullmånen som får nervene dine til å eksplodere, men det er også noe annet som spiller inn. Du har fått en samtale eller en melding som har vekket nysgjerrigheten din.

Vannmannen 20/1-18/2

Fredagen handler om to ting. Å fullføre ulike oppgaver slik at du kan ta helg i ro og mak, og å tilbringe tid med venner du sjelden ser. Uansett hvordan dagen begynner, så avsluttes den på topp. Du kan ha litt vanskeligheter med å sovne om kvelden.

Fiskene 19/2-20/3

Hele fredagen handler veldig mye om et veiskille. Du har kommet til en beslutning, og ved å meddele den til andre blir den mer offisiell. Når du velger å starte et nytt kapittel i livet ditt, må du legge visse ting bak deg, og det kan være smertefullt.

Powered by Labrador CMS