horoskop

Dagens horoskop: Fredag 5. januar

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag går du dypt inn i deg selv og begynner å fundere mye på hvem du er og hvem du ønsker å være. Dette er ikke typisk for deg, men det er en viktig fase for den utviklingen du kommer til å gjennomgå i løpet av 2024. Det starter med selvgransking og ender med mange positive endringer.

Tyren 20/4-20/5 

Selv fredagen er herlig aktiv, og du investerer mye tid og engasjement for å få arbeidet ditt til å gli litt ekstra smidig. I løpet av denne dagen hører du ting som kan være skremmende fordi det innebærer endringer, men når du tenker etter, er det positive endringer.

Tvillingene 21/5-20/6 

Denne dagen blir litt lettere. Du tar deg tid til å være sammen med kolleger eller venner. Dagen byr også på et uventet, men hyggelig besøk. Det blir en dag der du unner deg ting som god mat og noe nytt og fint på salg. Kvelden har en overraskelse i vente.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er det din tur til å skinne. Du har en kunnskap som ikke så mange av kollegene dine behersker, og i dag viser det seg at akkurat den kunnskapen er gull verdt. I dag har du også muligheten til å prestere på et individuelt nivå, og det kan få selvtilliten din til å vokse betydelig.

Løven 23/7-22/8 

Fredagen handler om shopping og å gjøre fine kjøp. Du har øye for gode kjøp denne dagen, så sørg for å være på steder der du kan finne morsomme ting. Kvelden byr på litt luksus og underholdning. Det blir en herlig avslutning på arbeidsuken.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du brenner sterkt for noe denne fredagen, og du er ikke redd for å uttrykke meningene dine. Hvis du møtes med tvil eller enda verre, ignoreres, blir du veldig sint. Du står opp for ideene dine uansett hva andre måtte mene om dem. Kvelden blir hyggelig og aktiv.

Vekten 23/9-22/10 

Du har nylig møtt en person som har gjort et sterkt inntrykk på deg, både med sin karisma og herlige humor. Du vil egentlig tilbringe så mye tid som mulig med denne personen, samtidig som du ikke ønsker å være for påtrengende. I dag velger du å ta kontakt for å se om dere kan treffes.

Skorpionen 23/10-21/11 

På fredagen er du veldig utadvendt og sosial. Du kan begynne å småprate med fremmede i køen eller på bussen. For deg er det enkelt å holde en nøytral samtale i gang. Dette er en dag du helst tilbringer med vennene dine.

Skytten 22/11-21/12 

Siden du ikke er så sterk, er det bra om du legger energien din på riktige ting i dag. Det kan være arbeid, én eller to aktiviteter, men det viktigste er at du ikke fyller denne dagen helt opp – du kommer ikke til å takle det. Fortsett å være snill mot deg selv og unn deg noe du lengter etter.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det er god energi i ditt tegn i dag. Du planlegger fremover, og du føler deg på rett sted i livet for en gangs skyld. Dette er en dag hvor drømmer kan realiseres, og det er viktig at du tillater deg å drømme. Du pleier å være veldig realistisk, men ikke i dag – i dag skal du håpe på det umulige.

Vannmannen 20/1-18/2 

I løpet av fredagen får du en unik mulighet og et tilbud fra en sjef eller kollega. Dette er et valg som kan gi deg massevis av morsomme utfordringer, men det kan også skape problemer i ditt private liv. Dette er noe du bør diskutere med resten av familien.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er du veldig sta og vil gjøre ting på din måte. Hvis noen foreslår endringer eller gir tips for effektivisering, blir du irritert i stedet for glad. Du er også ekstra følsom for kritikk denne fredagen. Kvelden handler om underholdning og å kose seg kongelig.

Powered by Labrador CMS