horoskop

Dagens horoskop: Fredag 5. april

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag har du mange ideer og du vil drive prosjektet ditt fremover. Noen kolleger kan synes du overdriver litt, det er jo tross alt fredag. Andre synes du er driftig og innovativ. Kvelden byr på moro. Du kan til og med samle mot til å be ut noen du har vært interessert i en stund.

Tyren 20/4-20/5 

I løpet av fredagen gjør du et funn som treffer deg midt i hjertet. Du vet instinktivt at dette er noe som vil kreve tid og arbeid, men det føles samtidig så riktig. Det er sjelden Tyren er impulsiv, men i dag følger du din magefølelse.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag får du velge hvem du skal arbeide med, og da går dagen mye raskere samtidig som du får mer gjort. Du er typen person som presterer best når du er i godt humør. Skal du selge inn en idé eller selge produkter, er dette en god dag å gjøre det på. I dag er du veldig overbevisende.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er mye å gjøre i dag, både privat og på jobben, og det kan føre til at du prøver å ta noen snarveier. Risikoen er stor for at du ender opp med mer arbeid til slutt enn om du anstrenger deg og prøver å være nøye fra begynnelsen av. Gi det lille ekstra i dag.

Løven 23/7-22/8 

Det er vår i luften, og dagene blir merkbart lysere for hver dag. Du elsker denne tiden på året fordi det er en periode som gir håp. I dag slår vårfølelsen til skikkelig. Det kan være en liten blomst, en fugl eller duften av gress som vekker noe inni deg. Du blir glad, spontan og sprer glede rundt deg.

Jomfruen 23/8-22/9 

Akkurat nå har du veldig lyst til å kjøpe ting, både til deg selv og til hjemmet ditt, men du har ikke helt råd til det fordi du sparer til noe spesielt. I dag gjelder det å avvise denne følelsen av kjøpelyst og unngå fristende omgivelser som kjøpesentre eller bykjerner.

Vekten 23/9-22/10 

Fredagen blir en god dag hvor du gjerne omgås med folk og er åpen for å bli kjent med nye mennesker. Du er glad og utadvendt. Det er noe spontant og herlig over personligheten din. Kvelden handler om moro, enten sammen med familien din eller med vennene dine.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag føler du deg uvanlig sosial og utadvendt. På jobben tar du aktivt kontakt med en ny person for å få dem til å føle seg velkommen. Du pleier vanligvis å holde deg litt tilbake til du blir bedre kjent med personen, men ikke i dag, da vil du vise din mest sjarmerende side. Kvelden handler om moro.

Skytten 22/11-21/12 

Det er en person i livet ditt som ofte spør om du vil være med på forskjellige aktiviteter, og du sier nei uten engang å vurdere hvorfor han spør deg hver gang og ingen andre. Kanskje burde du bare bli med og se hvor det fører deg, du føler deg bra av å være litt impulsiv. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Det er noe spontant og impulsivt over denne fredagen. Du er i strålende humør, og de menneskene du omgir deg med blir sjarmert av varmen og humoren din. Det er ikke ofte at Steinbukken er den som tar mest plass, men i dag nyter du oppmerksomheten. I dag har du også flaks i spill. 

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag handler det først og fremst om et familiemedlem. Hen trenger din støtte og dine råd, noe du virkelig setter pris på. Du liker å føle deg nødvendig, selv om du aldri ville innrømme det høyt. Kvelden blir koselig og litt spontan. Kanskje drar du ut på en lokal pub eller besøker en nabo. 

Fiskene 19/2-20/3 

I dag har du inspirerende kolleger som gir deg god energi. Du prøver spennende oppgaver, og du må tenke litt annerledes for å løse dagens problemer. Dette blir en morsom dag helt etter din smak. Kvelden passer godt til spontane aktiviteter som å møte venner eller kanskje en after work med kollegaene dine.

Powered by Labrador CMS