horoskop

Dagens horoskop: Fredag 4. august

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

For deg kan det være vanskelig å tilpasse deg andre, men det er noe du jobber hardt med, og i dag får du muligheten til å teste tålmodigheten din og evnen til å tilpasse deg. Hvis du lykkes, blir det en morsom og utviklende dag.

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen handler om å unne seg og om hverdagsluksus. Det blir en koselig dag. I dag gjør du ting ikke bare for kroppen din, men også for ditt sjels velvære. Det kan være et museum, en utstilling eller å lytte til klassisk musikk.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du er i strålende humør denne fredagen. Hvis du har fri, slipper du deg løs tidlig på dagen. Det kan være en improvisert fest eller bare vennetreff i en park. Du vil nyte friheten og kunne gjøre litt hva du vil i dag. Du lever helt i nuet.

Krepsen 21/6-22/7 

Fredagen blir en morsom og sosial dag. I dag trives du i større grupper. Det er når du har mer enn bare noen få mennesker rundt deg at du kommer til din rett. Dagen handler om å være spontan, glad og humoristisk. En herlig avslutning på en lang arbeidsuke.

Løven 23/7-22/8 

Fredagen blir herlig. Hvis du har hvilt ordentlig i løpet av uken, har du ganske mye energi denne dagen, og du er også litt selskapssyk etter ikke å ha møtt så mange mennesker den siste tiden. Når Løven føler seg sosial og utadvendt, er hen sjarmen selv.

Jomfruen 23/8-22/9 

Sterke følelser, lidenskap og sensuelle undertoner strømmer inn i tegnet ditt denne dagen. Fredagen kan by på en date, en flørt eller bare en hyggelig fest. Du er sosial og utadvendt akkurat nå, noe som gjør deg til en populær gjest i forskjellige sammenkomster.

Vekten 23/9-22/10 

Vekten kan ha vanskelig for å gi slipp på fortiden, selv om det ville vært godt for deg å gå videre. Det handler litt om din vanlige beslutningsvegring, men også om det faktum at hvis du slipper taket på visse personer, mister du en del av din ungdom, og det er du ikke klar for.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du kan kanskje dra på en reise, dra til landet eller bare besøke en venn i dag. Fredagen handler om miljøendring, om å se og oppleve nye ting, men også om å møte nye mennesker. Det blir en dag med spennende møter der spesielt én person gjør et sterkt inntrykk på deg.

Skytten 22/11-21/12 

Du følger magefølelsen og hjertet ditt denne fredagen, selv om det går imot alle i din omgivelses meninger og tanker. For deg er det viktig å være sann mot deg selv heller enn å gjøre som alle andre. Kvelden byr på en middag eller en hyggelig fest.

Steinbukken 22/12-19/1 

Også denne fredagen viser du hvor skapet skal stå. Du er så lei av stadig å bli undervurdert, så nå griper du sjansen når du får den, og du gjør det med bravur. Dette vil skape en del forvirring blant sjefene dine. Du er ikke utelukket, heller tvert imot.

Vannmannen 20/1-18/2 

Fredagen blir en spontan dag der du gjerne møter venner og bekjente. Dette er også en dag som handler om vann, nærheten til vann eller mat som kommer fra vannet, som for eksempel kreps eller fisk. I løpet av fredagen tar du en impulsiv beslutning angående høsten.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag havner du i en ganske merkelig situasjon som handler om en feil du har gjort. Stå for feilen din, så vil du få en mye enklere dag enn hvis du prøver å skylde på noen andre. Dagen handler om å eie sine feil og gjøre det rette. Kvelden blir avslappet og hyggelig.

Powered by Labrador CMS