horoskop

Dagens Horoskop: Fredag 31. mars

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen er det full fart. Din emosjonelle ustabilitet har blitt erstattet av en solenergi som gir deg mye driv og energi. Dette blir en aktiv dag både faglig og privat. Dagen handler om å prestere, mens kvelden handler om venner og moro.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en deilig dag og en enda bedre kveld. Du nyter virkelig fredagsstemningen på jobben og det kan til og med skje at du unner deg en koselig kaffe med hyggelige kollegaer. Kvelden blir rolig og byr på hygge hjemme fremfor uteliv.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne fredagen lever du ut en av drømmene dine. Det kan være snakk om en hobby, sport eller konkurranse. For deg er det viktig å kunne være aktiv på dagtid, det er når du står fast bak en pult du føler deg overfylt. I dag får du friheten til å kunne kombinere en fysisk aktivitet med jobb.

Krepsen 21/6-22/7

Etter en uke full av verbale miner blir man ekstra lei seg når en kollega blir dårlig behandlet. Hun har problemer med å lese mellom linjene og forstå ironi, så hun legger ikke alltid merke til når folk tuller med henne. I dag sier du fra når noen av kollegene dine går for langt.

Løven 23/7-22/8

Fredagen er det full fart fra tidlig morgen til sen kveld. Har du mulighet kan en siesta på ettermiddagen fungere som en god energidepot. Kvelden handler om nye mennesker og interessante steder. Du presser komfortsonen litt, men det bidrar bare til å gjøre kvelden enda bedre.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne fredagen slipper du deg skikkelig løs. Din tørre sans for humor gjennomsyrer denne dagen og får kollegene til å dra på smilebåndet. Ettermiddagen og kvelden ser ut til å by på et naturskifte og mye god mat. Det blir en altfor sen, men morsom kveld.

Vekten 23/9-22/10

Vekten er kjent for sine sosiale talenter og sin sjarm, noe du bruker til din fordel denne fredagen. Du vet at en sjef har vanskelig for å motstå deg eller til og med si nei til deg når du skrur sjarmoffensiven. Kvelden handler om å ha det gøy og å slippe seg løs.

Skorpionen 23/10-21/11

Etter gårsdagens positive opplevelse er du litt mer aktiv og klar for å bli kjent med nye mennesker i dag. Du har begynt å innse at din indre sirkel er litt begrenset og kan trenge litt nytt blod. Kvelden blir morsom, impulsiv og interessant.

Skytten 22/11-21/12

I dag tar du en beslutning som går imot flertallet på jobben og det er tøft, samtidig føler du at du må stå opp for verdiene dine. Det krever mot å gå mot mer erfarne og autoritære mennesker, men du får en god dose mot fra Løven i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en ganske rolig fredag for deg. Det er mye som skjer denne helgen og du trenger en dag eller to for å lade batteriene skikkelig. En venn vil møte deg, men du er nødt til å innse at det vil ta lang tid før du får tid til en spontan kaffe eller middag igjen.

Vannmannen 20/1-18/2

Fredagen innebærer mye reising og det kan være ganske slitsomt å komme seg fra A til B. Du liker å jobbe med ting som ikke krever at du er der. I løpet av denne dagen benytter du anledningen til å kikke litt i butikker og kanskje kjøpe noe fint til deg selv.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du mer sosial og spontan enn du har vært hele uken. Denne dagen er laget for en koselig fredagskaffe eller en morsom after work. Du vil gjerne oppdatere deg på sladder fra jobb eller omgangskretsen din. Det blir en deilig dag og sannsynligvis en ganske sen kveld.

Powered by Labrador CMS