horoskop

Dagens horoskop: Fredag 31. mai

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Det er mange endringer på jobben din akkurat nå, og du er imot de fleste av dem fordi du opplever at de ikke er gjennomtenkte. I dag holder du tankene dine for deg selv i løpet av arbeidsdagen, men ventilerer dem med en venn eller partner når du kommer hjem. Du må få en annen persons perspektiv på det hele.

Tyren 20/4-20/5 

I dag jobber du mye med å skape en gruppedynamikk på avdelingen din. For deg er det viktig at folk ser hva du gjør, og på den måten får du kollegene dine til selv å ville bidra. Du leder egentlig mest ved å gå foran med et godt eksempel. Kvelden byr på en overraskelse.

Tvillingene 21/5-20/6 

Denne dagen handler mer om lidenskap og sterke følelser. Kanskje er du nyforelsket eller har funnet en kreativ hobby som du brenner for. Uansett hva det er som får deg til å tikke, så byr fredagen på en herlig blanding av glede, litt kribling og masse forventning. Kvelden blir sosial og hyggelig.

Krepsen 21/6-22/7 

Fredagen blir en lett dag som går fort. Du har det gøy på jobben akkurat nå, og det er lett å spre glede rundt deg. Det finnes få personer som jobber så hardt og driver ting fremover like mye som du gjør akkurat nå, så unn deg en dag der du kan ta det litt roligere og tilbringe tid med kollegene dine i stedet.

Løven 23/7-22/8 

Du er sint på en sjef fordi du ikke får den støtten du trenger, så derfor konfronterer du hen i dag. Du kan ikke prestere så bra som du vil hvis du ikke blir støttet av sjefen din, både når det kommer til ideene dine og også når det gjelder ting som kunnskap og erfaring.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det blir en herlig fredag der du velger noen få personer å tilbringe tid med. Enten det er en nær kollega eller en bestevenn, så handler dagen om å være passe sosial og avslappet samtidig som du får gjort en hel del på jobben. Kvelden byr på et uventet besøk.

Vekten 23/9-22/10 

På fredag er du veldig effektiv, du vil få unna alt du ikke har rukket tidligere i uken, og det sørger du for å gjøre i dag. Du kan oppleve denne dagen som stressende, og som Vekt er du ikke så flink til å håndtere press av denne typen. Du kan bli gretten og kort i tonen hvis du ikke passer på.

Skorpionen 23/10-21/11 

Fredagen blir en virkelig bra dag der du er sosial og utadvendt. Du føler deg mye bedre både fysisk og psykisk. Mange av de negative påvirkningene har dempet seg, noe som gjør at du kan finne tilbake til det du brenner for. Det er når du gjør ting du elsker at du har det best.

Skytten 22/11-21/12 

Fredagen blir veldig stressende. Du har mange jern i ilden og må virkelig stå på for å rekke alt. Heldigvis tenker du veldig praktisk i dag, og det gjør at du får gjort enda mer enn du hadde tenkt. Kvelden handler om fornøyelser og om å nyte sommeren.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du ser ut til å ta på deg ekstra arbeid denne fredagen, men du trenger pengene og har ingenting imot å jobbe hardt. Til tross for mye å gjøre, rekker du også en liten jobbflørt, og det er det som setter litt ekstra krydder på hverdagen. Kvelden handler om å være impulsiv.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag møter du en eller flere arbeidskolleger som tenker annerledes, og det er deres ideer som inspirerer deg denne fredagen. Du ser muligheter der du tidligere så problemer, og du er ikke redd for å si hva du mener. En god avslutning på arbeidsuken.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag må du igjen samarbeide med personer som du ikke kjenner så godt eller kanskje ikke kjenner i det hele tatt. Dette er mennesker som har jobbet sammen lenge, så det kan bli litt vanskelig å komme inn i gruppen. Bruk sjarmen og humoren din, så vil det gå bra.

Powered by Labrador CMS