horoskop

Dagens horoskop: fredag 3. mai

Slik blir dagen for deg og ditt stjernetegn. 

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Væren er vanligvis ikke veldig fleksibel, men heller viljesterk. I dag er du det motsatte, du er åpen for det meste, noe som overrasker mange rundt deg. Du er kompromissvillig og positiv til det meste, selv om det er forslag som ikke kommer fra deg. Kvelden byr på en overraskelse.

Tyren 20/4-20/5

I dag er det en feiring som gjelder. Det ser ut til å være en slektning eller et familiemedlem som er sentrum for oppmerksomheten. På jobben går dagen fort og du har det hyggelig med kollegene dine. Du får også høre litt sladder, som egentlig ikke var ment for deg.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har begynt å utarbeide retningslinjene for sommeren. Det handler om når du skal på ferie og hva du skal gjøre. Du må balansere økonomien din med planene dine. For deg er det viktig å ha litt ekstra buffer lagret, slik at du kan nyte livet litt. Om kvelden møter du nye mennesker.

Krepsen 21/6-22/7

Du har begynt å utarbeide retningslinjene for sommeren. Det handler om når du skal ha ferie og hva du skal gjøre. Du må balansere økonomien din mot planene dine. For deg er det viktig å ha litt ekstra buffer lagret fordi du liker å kunne nyte livet litt ekstra når du har ferie. Om kvelden møter du nye mennesker.

Løven 23/7-22/8

I dag får du et fint kompliment og det varmer sjelen. Dette er en person som sjelden gir ros og derfor føles det ekstra godt. Du liker og respekterer virkelig denne personen. Kvelden handler om å gjøre én ting om gangen og prøve å koble av.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir stressende allerede fra morgenen av. Du har mye å gjøre på jobben og det er viktig at du ikke kommer for sent. I løpet av dagen hører du en hemmelighet fra en venn, du vil fortelle andre fordi det er morsomme nyheter, men du vet at du må holde det for deg selv en stund til.

Vekten 23/9-22/10

Fredag handler om å finne sin måte å uttrykke seg på og ta med litt av sin kunstneriske side på jobb. Dette er også en dag hvor du lærer nye ting og møter mange interessante mennesker. Du elsker å dele folks personlige historier. Kvelden byr på hygge hjemme.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har gjort en feil som irriterer deg fryktelig. Det verste med hele situasjonen er at du bør be om unnskyldning og innrømme feilen din, noe som svir fordi skorpioner sjelden sier unnskyld. Av alle stjernetegnene er du den stolteste og har vanskeligst for å krype til korset og innrømme nederlag.

Skytten 22/11-21/12

Du har noe å vinne denne dagen, men for å ta hjem hovedpremien må du legge noen etiske regler til side. Spørsmålet er om du er villig til å ofre moralen din for å vinne mer. Det er et vanskelig spørsmål som blir aktualisert denne fredagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredag blir en intens dag hvor du har mange baller i lufta. Du har mange ting du må få gjort og mye du har lyst til å gjøre. Det er her din fantastiske evne til å organisere og strukturere tiden din spiller inn. Kvelden blir sosial og trivelig.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne fredagen bør du ha gode simultanferdigheter fordi det er mange baller i luften du må sjonglere. Noen ganger kan du bli frustrert når det er for mye å tenke på, men en to do-liste kan hjelpe deg godt på vei. Kvelden dreier seg om en feiring av noe slag.

Fiskene 19/2-20/3

I dag både kan og vil du, noe som er bra når det er mye å gjøre. Du er positiv til det meste og når du går inn i en jobb med denne flotte innstillingen kan det ikke bli annet enn bra. Kvelden byr på mange morsomme og spontane aktiviteter.

Powered by Labrador CMS