horoskop

Dagens horoskop: Fredag 3. februar

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir ganske intens. Du har mye å gjøre, men du rekker alt uten å stresse deg selv. I dag møter du ditt nye bekjentskap og i dag slås du av hvor karismatisk og unik denne personen er. Det er lenge siden du ble så slått i bakken av noen.

Tyren 20/4-20/5

Denne fredagen handler om å feire noen som står deg nær. Du har lenge tenkt på hva du skulle gi eller hvordan du skulle overraske denne personen, men i dag finner du endelig en løsning på problemet ditt. Det blir en uvanlig vellykket fredag kveld.

Tvillingene 5/21-6/20

I dag er du i skikkelig festhumør, noe som gjenspeiles både på jobb og privat. Du er sjarmerende, morsom og helt uimotståelig. Du vet at du kan tvinne vennene dine rundt lillefingeren og du drar nytte av det. Kvelden blir glitrende og morsom, en ekte festkveld med andre ord.

Krepsen 21/6-22/7

På fredag glitrer du og sjarmen skinner gjennom i alt du gjør. Du sprer humor og varme rundt deg på en sjenerøs måte. Ettermiddagen og kvelden handler om vennene dine og om å ha det gøy. Du trenger endring fra jobb og fra hverdagen.

Løven 23/7-22/8

Undervurder aldri staheten til en Løve som har fått en lur idé. Du har gjennom sjarm og overtalelsesevne klart å få vennen din til å gå med på å teste sine grenser. Det vil gjøre denne fredagen mildt sagt interessant.

Jomfruen 23/8-9/22

På fredag flyter arbeidet bedre. Du har blitt kjent med kollegene dine på en ny måte og i dag tør du å ta mer plass og vise hvem du er. I dag mangler du tilbakemelding fra en sjef, og det kan forsinke mye av arbeidet ditt. Her er det viktig at du tenker raskt.

Vekten 23/9-22/10

Fredagen blir hyggelig og sosial. Du sosialiserer med kollegaer og venner i lystig lag. Sjansen er stor for at du gjorde unna mye av arbeidet ditt i begynnelsen av uken, noe som gjør at du kan ta det med ro i dag. På kvelden fester du gjerne ut i de små timene.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag dagdrømmer du mye. Du nyter ikke hverdagen akkurat nå, verken når det gjelder privatliv eller jobb. For deg betyr det mye at livet føles uinspirerende. I dag får du muligheten til å booke inn noe akkurat som du kan se frem til.

Skytten 22/11-21/12

Du er i godt humør denne fredagen og er mer sosial enn vanlig. I dag vil du ikke gjøre noe anstrengende, du vil bare ha det gøy. Kvelden handler om venner og om å nyte livet. En fantastisk og overraskende kveld.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag blir du overrasket når en kollega begynner å oppføre seg rart. Denne personen dukker opp overalt, men ser ikke ut til å ha noen fornuftig grunn til å oppsøke deg. Du har til og med vanskeligheter med å bestemme om denne personen liker eller misliker deg fordi de ikke sier så mye. Denne personen er litt sjenert, så vær tålmodig.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye morsomme, private ting du vil ta igjen, så det er til din beste interesse å kunne komme seg hjem fra jobb i tide. Mye denne dagen dreier seg om en hobby eller sport. På kvelden benytter du anledningen til å teste din egen evne innenfor et nytt område.

Fiskene 19/2-20/3

I dag vil en eller flere venner at dere skal møtes. Akkurat nå lar månen deg være litt impulsiv, hvis du ikke har noe annet booket, er du velkommen til å bli med på en spontan after work eller en koselig middag, så lenge det ikke er for sent. Du må få din skjønnhetssøvn for å føle deg bra.

Powered by Labrador CMS