horoskop

Dagens horoskop: Fredag 29. mars

Slik blir din fredag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag handler det om rolige aktiviteter. Du tilbringer tid med dine nærmeste, enten det er familie eller nære venner. Dagen blir koselig og avslappende heller enn festlig. I dag får du nyheter som kan påvirke et økonomisk beslutning du er i ferd med å ta. 

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen handler om utendørsaktiviteter og å holde seg i aktivitet. Akkurat nå har du mer energi enn vanlig, så du sørger for å få mest mulig ut av dagen. Enten du legger ut på eventyr eller tar en tur i skogen, nyter du det fullt ut. Kvelden byr på en hyggelig overraskelse. 

Tvillingene 21/5-20/6 

På fredagen prøver du å gjøre så lite som mulig, du vet at du trenger å slappe av. Det er en rastløshet i horoskopet ditt denne dagen som gjør det vanskelig for deg å slappe av, du blir irritert av å sitte stille. Bruk dagen på fysisk aktivitet eller sport i stedet. 

Krepsen 21/6-22/7 

I dag tilføres det ild i horoskopet ditt, og det stabiliserer etterdønningene etter at månen har passert. Det blir en god dag på alle måter, spesielt hvis du har fri. Våren er i luften, og det gjør at du gjerne vil være utendørs denne dagen, det gir deg virkelig en energiboost. 

Løven 23/7-22/8 

Som singel har langfredagen blitt litt av en festdag for deg. Kanskje spiser du ute med venner, har en middag hjemme, eller så blir det en skikkelig festkveld. Uansett aktivitet fokuserer mye på å være sosial, møte nye mennesker og nyte øyeblikket. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Hvis du har fri i dag, blir dette en ekstra luksuriøs langfredag for deg. Du elsker å nyte det gode livet, og når du unner deg noe, gjør du det skikkelig. Luksus kan se forskjellig ut for deg, det kan være å sove lenge, nyte en ekstra lang og deilig frokost, eller kanskje du handler noe fint til deg selv. 

Vekten 23/9-22/10 

Denne dagen går med på å innse at du faktisk har litt fri. Du nyter å ikke bestemme så mye på forhånd, men heller ta dagen som den kommer. Hvis været er fint, går du ut, hvis du føler for det, kan det bli en brunch eller en shoppingtur med en venn. Du er fri til å være impulsiv. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Du liker å oppdage nye perler, og i dag er en god dag for å utforske nærområdet ditt. Du nyter vårens ankomst. Vinteren har vært lang, og det har til tider påvirket humøret ditt. Nå føler du deg bedre, og du stråler virkelig, noe omgivelsene dine legger merke til.

Skytten 22/11-21/12 

I dag prioriterer du venner fremfor familie. Det kan være en hel dag sammen eller bare en kveld på byen. For deg er det viktig å ikke glemme å gjøre ting for deg selv. Når du har det bra, er du lykkelig og positiv, og da sprer du glede rundt deg, noe som på lang sikt gavner familien din. 

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag får du prøve deg på noen nye tradisjoner fordi du er et sted eller med mennesker som ikke feirer på samme måte som du pleier. Det blir en ny erfaring som får deg til å tenke på om det ikke finnes en mer fornuftig måte å feire påsken på enn med masse mat og godteri. 

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag handler det om fest. Du slipper deg løs uten å tenke på hva du har planlagt for i morgen. Denne langfredagen begynner tidlig og slutter sent. Du er i ditt ess, og få mennesker kan unngå å bli sjarmert av deg. Kvelden byr på en interessant smaksopplevelse. 

Fiskene 19/2-20/3 

Du er gjerne utendørs denne dagen, spesielt hvis været er fint. Fisken trives godt med å ha en hage å pusle i, ellers kan du fylle balkongen med planter eller bare tilbringe mye tid i naturen. Du liker å se at arbeidet du legger ned gir målbare resultater, som for eksempel tomater eller jordbær.

Powered by Labrador CMS