horoskop

Dagens horoskop: Fredag 29. desember

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Fredagen handler om å stole på hverandre og om at vennskap går foran det meste. Det blir en koselig dag der du hjelper og oppmuntrer en venn som er litt nede. Du er en mester i å få folk til å føle seg spesielle. Du er sterk og gir av din styrke til andre.

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen blir sosial og hyggelig. Du legger mye energi på menneskene rundt deg, men ikke like mye på selve arbeidsoppgavene. Selv om du får gjort en del, er det mest fordi du får så mye hjelp av andre, heller enn at det er du som er effektiv.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag jakter du den beste looken for nyttårsaften. Det kan bli en dagslang runde i forskjellige butikker, og det er ikke engang sikkert at du finner noe du vil ha på deg. Du passer også på å returnere visse gaver som ikke passet helt. For deg er det viktigste at alle blir fornøyde og glade.

Krepsen 21/6-22/7 

Fredagen handler om å endre omgivelsene og om å gjøre ting med venner. I dag er du sosial og kan godt tenke deg å være sammen med en litt større vennegruppe. Kvelden blir morsom, men kanskje ikke helt som du hadde tenkt deg. Her gjelder det å være åpen for det nye og litt annerledes.

Løven 23/7-22/8 

Det er en person som du er veldig tiltrukket av, og hver gang dere møtes, føles det i hele kroppen. Det kan være en venn, partneren din eller en kollega; i dag vil du vise det til vedkommende. Avhengig av hvem det er, kan det være enklere eller mer komplisert å være åpen med følelsene dine.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag tar du tak i visse ting som har ligget siden før jul. Du har utsatt dette litt fordi du synes denne typen oppgaver er veldig kjedelige, men i dag kan du ikke unngå dem lenger. Det er bare å bite i det sure eplet og sørge for å bli ferdig i tide.

Vekten 23/9-22/10 

Allerede på fredag begynner nyttårsferien din. Det kan være at du reiser bort eller har bestemt deg for en helt annen form for feiring, det kan til og med være at du jobber hele helgen og nesten ikke feirer i det hele tatt. Uansett blir det en god fredag der du unner deg litt ekstra hverdagsluksus.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag handler det om vennskap, enten det er med vennene dine eller kollegene dine, foretrekker du å være sosial og skravle i stedet for å jobbe. Forvent ikke å være spesielt effektiv i dag. Kvelden blir hyggelig; du er gjerne ute med venner eller kanskje invitert på middag hos bekjente.

Skytten 22/11-21/12 

Denne fredagen handler om å legge noe bak seg og ha motet til å kaste seg inn i noe nytt. Det kan være litt skremmende, men samtidig både inspirerende og morsomt på samme tid. I løpet av dagen kan en venn komme til deg med sine problemer.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag vil du vise hva du føler, men du synes det er vanskelig samtidig som du vet at det vil være bra for deg å åpne deg opp. Du føler deg sårbar når du slipper mennesker inn i livet ditt, og du liker ikke følelsen av å være sårbar. Kvelden handler om å være spontan.

Vannmannen 20/1-18/2 

Fredagen blir en familiedag der dere gjør morsomme ting sammen. Du legger mye tid og engasjement i å tilbringe tid sammen for å styrke båndene. I løpet av dagen møter du en person som inspirerer deg til å tenke på en helt ny måte. Kvelden blir koselig og byr på morsomme sladder.

Fiskene 19/2-20/3 

På fredagen handler det om eventyr og spenning, spesielt for Fiskene som er ute og reiser. Dagen blir litt annerledes, og du får virkelig utfordre grensene dine både når det gjelder opplevelser og hvilke aktiviteter du prøver deg på. Kvelden byr på interessant og god mat.

Powered by Labrador CMS