horoskop

Dagens horoskop: Fredag 28. juli

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er du tankefull og flink til å uttrykke dine meninger. Du tenker stort og liker å gå utenfor rammene. For deg handler meninger om retten til å være kontroversiell og gå imot vanlige normer. Noen ganger kan du til og med si ting bare for å få en reaksjon fra omgivelsene.

Tyren 20/4-20/5 

På fredagen er du litt slapp, både i kroppen og i hodet. Det blir en dag hvor du senker tempoet betydelig. Uansett hvilke aktiviteter du deltar i, vil de være ganske rolige. Du nekter å stresse denne dagen. Om kvelden tillater du deg selv å lande etter en intens uke.

Tvillingene 21/5-20/6 

Fredagen blir en ganske lat dag der du anstrenger deg så lite som mulig. Du trenger å hente energi, og det gjør du best ved å ta det med ro. Også denne dagen handler om inntrykk og opplevelser. Det kan være en bok, en film eller et besøk i en ny og spennende miljø.

Krepsen 21/6-22/7 

Dagen handler mye om intelligens og å tenke utenfor boksen. I dag blir du utfordret til å tenke annerledes av en ny kollega eller et nytt bekjentskap. Dette er en person som imponerer deg samtidig som hen skremmer deg litt på grunn av sin styrke.

Løven 23/7-22/8 

Det virker som om du fremdeles omgås din ungdomskjærlighet i dag, og det gjør følelsene dine enda sterkere. Løven er veldig impulsiv, spesielt når det kommer til lidenskap, og du vil gjerne handle på følelsene dine. Spørsmålet er bare om det er riktig tidspunkt for deg å la deg rive med. Akkurat nå har du mye annet planlagt i livet ditt.

Jomfruen 23/8-22/9 

Fredagen blir morsom og litt annerledes. Du har mye du vil gjøre denne dagen, men spørsmålet er om tiden strekker til. Det er en lekenhet og en spontan glede hos deg som ikke er så vanlig for den praktiske Jomfruen. Du nyter virkelig livet akkurat nå.

Vekten 23/9-22/10 

Fredagen handler om møter, om å treffe nye mennesker og om å senke muren og slippe dem inn. Du kan synes det er vanskelig hvis det blir for mye nytt på en gang, men hvis du bare slapper av og lar alt skylle over deg i stedet for å forsøke å kontrollere det som skjer, vil du ha det gøy.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du sier hva du mener denne fredagen, og du sparer ikke på ordene. Du vil vise at du står for dine meninger uansett hva andre mener og tenker. I dag står du også opp for en svakere kollega, venn eller bekjent. Du misliker hvordan noen behandler hen, og det gir du beskjed om.

Skytten 22/11-21/12 

Etter en delvis turbulent uke har det oppstått noen spørsmål rundt en av dine relasjoner. Det kan være din partner, en venn eller en kollega. De siste dagene har du instinktivt begynt å ane at noe ikke stemmer. I dag søker du svaret på dette spørsmålet.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag diskuterer du gjerne ting på et dypere nivå. Du ønsker å utfordre deg selv både åndelig og intellektuelt. Du blir skuffet hvis vennene dine ikke møter deg i disse diskusjonene. For deg er det viktig å kunne være lett til sinns og samtidig ha en dypere side, ellers blir du raskt lei av personen det gjelder.

Vannmannen 20/1-18/2 

Etter noen herlige dager lander du hjemme igjen. Det blir deilig å kunne lade opp til helgen. Dagen byr både på reise, venting og små, hyggelige opplevelser. Kvelden handler om å være sammen med venner og nyte god mat.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er du betydelig mer avslappet og tolerant sammenlignet med begynnelsen av uken. Du utforsker grensene for din egen kunnskap, men også grensene for hva som er sosialt akseptert. Du synes det er interessant å se hvor lite som skal til for at det tipper i den ene eller andre retningen.

Powered by Labrador CMS