horoskop

Dagens horoskop: Fredag 28. april

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir morsom og byr på mye latter. På jobben er du kanskje mer sosial enn effektiv, men takket være all energien du har i horoskopet ditt, klarer du likevel å få mye gjort. I dag er du i ekstra godt humør. Det virker som om du har planlagt morsomme aktiviteter for kvelden.

Tyren 20/4-20/5

Du stråler denne fredagen og sprer varme rundt deg. I dag viser du allmennkunnskapen og intelligensen din. På ettermiddagen tar du deg tid til å gjøre noe hyggelig med en venn. Også kvelden ser sosial og herlig ut, da er det god mat i en ganske uvanlig setting som gjelder.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er du i strålende humør, og det gjør at hele dagen blir bra. Du er verbal, overbevisende og veldig hyggelig. Hvis du skal selge noe eller argumentere for en idé, er dette dagen å gjøre det på. Kvelden handler om underholdning som fest eller å gå ut med venner.

Krepsen 21/6-22/7

I dag har du det bra, og ditt gode humør gjennomsyrer alt. Du er sjarmende og glad, noe som gjør at morsomme mennesker tiltrekkes av deg og gjør dagen enda bedre. Kvelden handler hovedsakelig om venner og å gå ut og ha det gøy. Du er i virkelig festhumør.

Løven 23/7-22/8

Solen og våren gjør deg veldig positiv, og du setter virkelig pris på menneskene rundt deg. En kollega oppfatter deg som flørtende i dag, og han eller hun har delvis rett - du er litt varmere og mer personlig enn du pleier å være, men det handler mer om en generell positiv holdning til alt og alle.

Jomfruen 23/8-22/9

På fredagen bruker du dine verbale talenter for å knytte kontakter og argumentere for ideene dine. Det blir en morsom dag der du kan være kreativ og tenke litt annerledes. Sjefen din mottar ideene dine godt. Kvelden handler om underholdning og å slippe løs.

Vekten 23/9-22/10

Fredagen blir en god dag der du gjør mye både for deg selv og for andre. Det er en varme og empati hos deg som gjennomsyrer hele dagen. Du tar ikke bare tid til å lytte til menneskene rundt deg, du orker også å gi råd og en hjelpende hånd hvis det trengs.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er du i strålende humør, og du vil virkelig utnytte denne dagen. Du er impulsiv og sjarmerende, og du vil gjerne finne på aktiviteter både på og utenfor jobben. I dag prøver du å lokke med en venn ut på kvelden. Du trenger å ha mennesker rundt deg.

Skytten 22/11-21/12

På jobb er det full fart i dag, og det er bra fordi du har så mye energi. Du leverer gode resultater i et raskt tempo, og det imponerer sjefen din. Ettermiddagen og kvelden handler om moro, nye omgivelser, nye mennesker og morsomme opplevelser.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag lader du opp batteriene og tar nye tak. Det blir en ganske rolig dag både privat og på jobb. Etter en lang uke føler du at det er din rett å få være hjemme og kose deg uten krav om sosial samhandling. Steinbukken har et stort behov for å være alene.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag må du lese gjennom en del dokumenter, og det gjelder å være oppmerksom både på detaljer og på hva man kan lese mellom linjene. Du pleier vanligvis å skumme gjennom denne typen dokumenter, men du forstår verdien av å være nøye i akkurat dette tilfellet.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er det et betydelig roligere tempo, og du kan ta deg tid til å avslutte oppgavene dine på en gjennomtenkt måte. Det er ikke alltid du har muligheten til å finspikke på arbeidene dine slik du kan i dag. Kvelden byr på en unik og interessant opplevelse.

Powered by Labrador CMS