horoskop

Dagens horoskop: Fredag 27. oktober

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På fredag kolliderte to sterke viljer når du og en kollega er uenige. Begge har sin opprinnelse i ild, og begge brenner for det de tror på. Dette er ikke en situasjon for kompromisser, men heller for å akseptere at dere begge ikke er enige og ikke bør jobbe sammen med dette.

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen blir bra fordi du liker fredager. Nesten alle er i godt humør, og det smitter. Selv om det er full fart i dag, synes du det er morsomt, spesielt når du får ros. I dag møter du en person som fortryller deg, du visste ikke at du kunne bli så betatt som du blir i dag.

Tvillingene 21/5-20/6 

Fredagen blir en dag fylt med positiv energi. Du er i strålende humør og sprer komplimenter og glede rundt deg. Få mennesker kan være så sjarmerende som en Tvilling i sitt ess. I dag møter du nye mennesker som gjør et sterkt inntrykk på deg. Dette er folk du ønsker å tilbringe tid med.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag står du overfor utfordrende problemer, men takket være den herlige energien fra ilden som for tiden er i stjernetegnet ditt, kan du takle dem på en god måte. Du får også hjelp fra uventet hold, noe som gjør deg veldig glad. På ettermiddagen venter en morsom nyhet som kan påvirke dine ferieplaner til våren.

Løven 23/7-22/8 

Det er fredag i dag, og alltid når det er fredag er du ekstra godt humør. I dag lar du sjarmen flomme, og du sprer din positive energi rundt deg. Denne dagen handler mer om å ha det gøy og sosialisere seg med kollegaene dine enn å jobbe hardt. Kvelden byr på underholdning og latter.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er en styrke og en vilje i deg denne fredagen. Jord i kombinasjon med ild kan bli veldig kraftig hvis du klarer å fokusere på målene dine. Dagen handler også om å kunne slappe av og ha det litt gøy. Kvelden blir morsom og sosial. Du foretrekker å tilbringe tid med venner eller familien.

Vekten 23/9-22/10 

På fredag finner du styrken til å stå fast ved ideene dine selv om de møter motstand. Kanskje sier du ikke noe høyt i begynnelsen, men du planlegger hvordan du skal handle og legge opp argumentasjonen din for å overbevise kollegene dine. Kvelden blir interessant på flere måter.

Skorpionen 23/10-21/11 

På fredag er du veldig drivende. Du vil at ting skal gå raskt, og du aksepterer ingen unnlatelse fra kollegene dine. Noen oppfatter deg som bestemt, men de fleste har lært at det er best å gjøre som du sier. Denne dagen handler om å vinne, både stort og smått.

Skytten 22/11-21/12 

I dag befinner du deg i en situasjon der du krangler med en kollega. De siste dagene med intensivt arbeid har slitt på forholdet deres. Denne konflikten kan ta forskjellige former, enten kan dere krangle høyt og åpent, eller så kan det være mer som en kald krig der ingen sier noe.

Steinbukken 22/12-19/1 

På fredag imponerer du en venn eller kollega. Du viser at du ikke bare er intelligent, men du har også evnen til å gjennomføre planene dine fra idé til konkret handling. I løpet av denne dagen blir du stadig mer klar over at en viss person flørter med deg. Det er tydelig at han eller hun er interessert.

Vannmannen 20/1-18/2 

Denne fredagen blir både aktiv og morsom. Du har ting planlagt både på jobben og privat. Dagen går fort, delvis fordi det faktisk er mye å gjøre, men også fordi du har det så gøy. Dagen er preget av varme og humor. Kvelden byr på en hyggelig overraskelse.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag har du styrke og utstråling i ditt tegn. Hvis det er noen gang du skal tørre å skille deg ut og være litt annerledes, så er det i dag. Dette blir en herlig start på helgen. En kollega kommer med et forslag som antyder at han eller hun gjerne vil møte deg litt mer privat.

Powered by Labrador CMS