horoskop

Dagens horoskop: Fredag 27. januar

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag har du en tendens til å la ting bare plumpe ut av munnen din. Hva du tenker og det du sier henger ikke sammen i det hele tatt. Det er en risiko for at du sårer enkelte, litt mer sensitive kolleger. Kvelden handler i stor grad om familie og fredagskos.

Tyren 20/4-20/5

I dag sjarmerer du alle på jobb. Du stråler av glede og omsorg. Du elsker å ha mye å gjøre så lenge du føler at du har kontroll og det gjør du i dag. Ettermiddagen brukes til å forberede et arrangement eller en middag denne helgen.

Tvillingene 21/5-6/20

Fredagen blir ganske intens. Du har noen økonomiske beslutninger å ta, men ingenting som faktisk gjelder din privatøkonomi, det handler mer om økonomien på jobben. For deg vil det være en interessant dag, men også en dag som tapper deg for energi.

Krepsen 21/6-22/7

Fredagen blir intens på en god måte. Du er i godt humør og gir komplimenter til alle rundt deg. Når Krepsen er i dette humøret, er du nesten umulig å motstå. Kvelden blir morsom, utfordrende og annerledes. Du tester grenser.

Løven 23/7-22/8

Fredagen byr på en herlig blanding av tøffe utfordringer og kreativ tenkning. I dag er det godt at du har en så levende fantasi som du faktisk har. Du får muligheten til å ikke bare presentere dine ideer, men også teste dem i det virkelige liv. Fredagen avsluttes sosialt med vennene dine.

Jomfruen 23/8-9/22

På fredagen vil du bli ekstra inspirert av en kombinasjon av Venus og Månen som gjør deg uvanlig sprudlende og glad. Ikke mange av kollegene dine har sett denne siden av deg og de kan bli overrasket over din litt rampete oppførsel. Kvelden blir sosial.

Vekten 23/9-22/10

I dag får du endelig beskjeden du har ventet på. Du kan slappe av fordi det ikke vil berøre deg direkte. Fredagen ellers ser ut til å dreie seg om å gå ut og se venner eller å tilbringe tid med familien. Uansett ser det ut til at det er god mat involvert.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en skikkelig fredagsfølelse denne dagen. Ingenting kan få humøret ned, verken konflikter eller drama. Du unngår rett og slett folk som plager deg. I dag jobber du med eller er nær en person du lenge har hatt et godt øye til. Vedkommende fascinerer deg.

Skytten 22/11-21/12

Som vanlig, når det er fredag, er du i festhumør. Uansett om festen er en lang kaffe på ettermiddagen eller en sen kveld ute på byen med vennene dine, blir det en god dag. På jobb flyter det meste på og det gir deg mer tid til å konsentrere deg om å være sosial.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir fin selv om du fortsatt har piggene litt ute når det gjelder noen mennesker og deres oppførsel. Du vil ikke si noe rett ut som kan ødelegge den enkle stemningen, men du merker alt i omgivelsene. Kvelden handler om vennskap.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne dagen byr på en kortere reise, et miljøskifte, men fremfor alt byr den på en mulighet til å jobbe mer fysisk. Det vil være en fin kontrast til alt det teoretiske som du må takle i det daglige. I dag slipper du kreativiteten løs.

Fiskene 19/2-20/3

På fredag er det fest. Det kan være at du er invitert bort, at du arrangerer middag eller at du går ut med vennene dine. Uansett hvordan du bruker kvelden, byr den på en overraskelse med en morsom vri. Vær forberedt på det uventede.

Powered by Labrador CMS