horoskop

Dagens horoskop: Fredag 26. mai

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

På fredagen vil du bare ha det gøy og helst ikke jobbe i det hele tatt. Hvis du likevel jobber, forvandler du hele dagen til en fest. Du sprer sjarmen din rundt deg og får kollegene dine til å le. Kvelden handler om å unne seg selv, enten det er å dra ut med venner, lage god mat eller kjøpe en gave til deg selv.

Tyren 20/4-20/5

På fredagen har du vanskelig for å fokusere på arbeidet. En viss kollega opptar mye av tankene dine og kan gjøre deg uoppmerksom og litt slurvete. Det har lenge vært en spenning mellom dere to, men den siste tiden har forholdet deres blitt mer og mer flørtende.

Tvillingene 21/5-20/6

Fredagen handler om å gjøre små endringer hjemme for å forhindre at livet ditt føles statisk. Det kan være å ta opp en hobby, planlegge en reise eller kanskje se på et kurs av noe slag. Kvelden handler om å treffe venner og å slippe seg løs.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du i skikkelig festhumør, og mye av denne dagen handler om kveldens aktiviteter. Til tross for det har du en arbeidsdag som du må gjennomføre, og samarbeid og oppmerksomhet er nøkkelen. Vær åpen for forslag fra dine kolleger.

Løven 23/7-22/8

Fredagen blir en morsom dag der du sjarmere alle med din lekenhet og herlige humor. I dag er du spontan hvis muligheten byr seg, og du vil gjerne møte venner etter jobben. Hvis muligheten byr seg, kan det også bli en skikkelig lang lunsj med noen utvalgte kolleger.

Jomfruen 23/8-22/9

Du lærte mange nye og interessante ting i går, og i dag skal du prøve å praktisere det du har lært. Det blir en god, men også litt forvirrende dag der du må tenke både en og to ganger før alle puslespillbitene faller på plass. Kvelden ser ut til å by på moro.

Vekten 23/9-22/10

Du er i skikkelig festhumør, og da er det få som kan matche humoren og den herlige utstrålingen din. Du har lyst til å treffe nye og interessante mennesker. Når du får tips om en morsom aktivitet etter jobben, prøver du å dra med en kollega eller venn. Det kan være vanskelig siden vedkommende er veldig hjemmekjær.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er noe lyst og lystig med tegnet ditt i dag. Alt du tar deg for flyter uten at du egentlig anstrenger deg. I dag bruker du humoren din for å få en kollega i godt humør. Du elsker når denne personen ler. Kvelden handler om å ha det gøy.

Skytten 22/11-21/12

Det er en konflikt mellom deg og en kollega, og den er i ferd med å eskalere. Selv om det mest handler om en kjølig avstand mellom dere, heller enn verbale uoverensstemmelser, føler du at hele situasjonen har gått for langt. I dag vil du rydde luften og se om dere begge kan begynne på nytt.

Steinbukken 22/12-19/1

På fredagen overrasker du både deg selv og andre med din dyktighet og din utholdenhet. Du har vært litt usikker på formen din denne våren, men nå beviser du en gang for alle at du kan når det gjelder. Kvelden handler om venner og moro. Den kan by på en spontan after work.

Vannmannen 20/1-18/2

Fredagen blir både en ny start og en avslutning. Du tar tak i ting som handler om fremtiden samtidig som du sørger for å avslutte et pågående prosjekt. Kvelden handler om å etablere kontakter, men også om å kunne ha det gøy og slippe deg løs.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du i strålende humør. Det er masse herlig humor og varme i deg. Dette er en dag som er perfekt for selskap, så du søker gjerne opp kolleger og venner for å være sammen. Kvelden blir like morsom som dagen. Du møter en person med magnetisk karisma.

Powered by Labrador CMS