horoskop

Dagens horoskop: Fredag 26. januar

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag havner du i en situasjon der du skal sosialisere med mange personer du ikke kjenner. Væren er veldig utadvendt, men i noen situasjoner kan selv du bli overveldet, og da reagerer du ved å bli stille og tilbaketrukket. I dag skal du prøve å utfordre deg selv til å være sosial.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er tempoet på jobben roligere, noe som betyr at du har tid til å ta tak i mange småting som vanligvis blir liggende. Det er en herlig følelse å kunne krysse av for denne typen oppgaver. Kvelden handler om familien, men den kan også by på en spontan utflukt eller after work.

Tvillingene 21/5-20/6 

På en eller annen måte har du inngått et veddemål eller en utfordring med en venn, og i dag handler det om å bevise noe. Du er dårlig til å tape, men i akkurat dette tilfellet kan det være bedre, i det lange løp, å ta et tap mot vennen din enn å presse frem en seier for enhver pris. Tenk langsiktig.

Krepsen 21/6-22/7 

Du har lovet noen noe, og du vil virkelig gjøre det som er rett, men akkurat nå er det ikke mulig. For samvittighetens skyld bør du planlegge og avtale en tid der du kan hjelpe vennen din. Kvelden handler om å ha det gøy og møte spennende mennesker.

Løven 23/7-22/8 

Det ser ut som om du planlegger en begivenhet, fest eller middag for en større gruppe, og du trenger litt råd og hjelp fra en venn som har mer erfaring med denne type arrangementer. Sammen blir dere veldig kreative og finner morsomme innfallsvinkler. Det blir en god fredag.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du sitter på verdifull informasjon, og du tenker å sørge for å utnytte den på best mulig måte. Du kan være ganske smart i denne typen situasjoner. Mens andre gleder seg over sladder om hva de har hørt, vurderer du kortene dine nøye og bytter informasjon mot informasjon.

Vekten 23/9-22/10 

I dag føler du deg stresset. Du opplever at det er umulig å ta igjen alt du ligger etter med. Ta det med ro, du er verken den første eller siste som har ligget nede for telling i løpet av noen dager. Kvelden byr på en uventet glede og et spontant møte.

Skorpionen 23/10-21/11 

Som singel blir dette en god dag når du tillater deg å flørte med en attraktiv kollega. Du får litt tid med vedkommende, og det føles herlig. Hvis du er i et forhold, kan disse stjålne øyeblikkene gi deg dårlig samvittighet, uansett hvor uskyldige de er. Kvelden handler om å være spontan.

Skytten 22/11-21/12 

I dag vil du feire noen du setter stor pris på. Det kan være en bursdag, men det kan også handle om å feire noen som har prestert eller blitt utvalgt til noe. Det blir en herlig dag og en fantastisk kveld der du får nyte selskapet til fantastiske mennesker.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag opplever du mye på noen få korte timer. Det blir en inspirerende dag i en annerledes setting. Dette er en morsom og litt utfordrende fredag der du igjen viser hva du er laget av. I dag organiserer du noe som flere personer får muligheten til å delta på.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er du utendørs litt mer enn du egentlig har tid til. Du trives i den friske luften, og du nyter å slippe å sitte innestengt, noe som sannsynligvis får deg til å smyge deg ut tidligere fra jobben eller ta en litt lengre lunsj. Kvelden byr på god mat og en litt annerledes atmosfære.

Fiskene 19/2-20/3 

På fredagen møter du en person du ikke har sett på lenge, og den spontane sammenkomsten gir hele fredagen litt ekstra glans. Du får en varm følelse i hele kroppen av å treffe vedkommende igjen. Kvelden handler om glede og å våge å være deg selv.

Powered by Labrador CMS