horoskop

Dagens horoskop: Fredag 25. august

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag vil du gjerne unne deg ting. Du føler deg ekstra snill mot deg selv. Du er også litt mer vågal både i stilen din og hvordan du uttrykker deg. Du er ikke redd for å ta sjanser eller å skille deg ut. Det kan til og med hende at du inviterer ut din jobb-crush bare fordi du tør.

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen blir en effektiv arbeidsdag, men den har også mange koselige og morsomme innslag som litt ekstra fredagskos og en hyggelig ettermiddag med mye latter og varme. Kvelden byr på morsomme aktiviteter og litt luksus. Du liker å unne deg, spesielt når du føler at du har overskudd.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du er sosial og utadvendt denne fredagen. Det er en varme og en vilje til å bli bedre kjent med både kolleger og bekjente på en dypere måte. Du stiller mange spørsmål, og din interesse blir tatt som et kompliment. Kvelden byr på god mat og en spennende atmosfære.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag snur det skikkelig når det kommer til humøret ditt og hvor sosial du føler deg. Etter å ha søkt ensomhet, søker du aktivt opp mennesker å prate med i dag. Du er i strålende fredagshumør, og du sprer din entusiasme rundt deg. Kvelden handler om å gå ut og ha det gøy.

Løven 23/7-22/8 

I dag viser du akkurat hvor sterk og selvstendig du kan være. Du står opp mot en sjef og deler din sannhet, selv om det kan bety at du får det litt tøft med denne personen. Du har aldri vært den som unngår en konflikt. Kvelden blir morsom, sosial og annerledes.

Jomfruen 23/8-22/9 

En venn eller kollega blir beskyldt for noe hen ikke har gjort, men hen er for sjenert til å forsvare seg. Hvis det er noe du hater, er det mennesker som legger skylden for sine feil på andre for å redde sitt eget skinn. I dag står du opp for kollegaen eller vennen din og sørger for at hen ikke blir overkjørt.

Vekten 23/9-22/10 

I dag har du mye å gjøre, og du har vanskelig for å holde tritt. En venn og kollega prøver å hjelpe deg, og du setter virkelig pris på innsatsen. Problemet er at hen ikke kjenner rutinene, og det tar nesten lengre tid å lære det bort enn å gjøre det selv. Kvelden handler om fest og glede.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag føler du at du har råd til å unne deg noe ekstra. Det kan være en god lunsj, litt shopping eller bare å dra ut på kvelden for å treffe venner. Du er i strålende godt humør, og du sørger for å løfte stemningen rundt deg. Kvelden handler om å kunne slippe løs og legge hverdagens bekymringer bak deg.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er du boblende glad, og det gjennomsyrer nesten alt du tar fatt på. På jobben sjarmerer du kollegene dine og får menneskene rundt deg til å føle seg bra. Du har et sprudlende humør og en skarp humor som få kan motstå. Ettermiddagen og kvelden passer bra til å gå ut og ha det gøy.

Steinbukken 22/12-19/1 

På fredagen er du ekstra positiv og livlig. Du er populær og blir invitert både til middager og fester. For deg er det vanskelig å velge, du ønsker å stå ved ditt ord og gjøre det du først har takket ja til, men det kommer flere, enda mer fristende tilbud som du ikke kan motstå.

Vannmannen 20/1-18/2 

Mye av det du planlegger denne dagen er avhengig av været, så det kan bli endringer i siste øyeblikk. Endringene kan innebære både at du kommer hjem tidlig eller sent avhengig av vær og vind. Det eneste du ønsker denne fredagskvelden er å slappe av.

Fiskene 19/2-20/3 

Fredagen blir den klart mest morsomme, men også den mest intense dagen denne uken. Tiden flyr, og du rekker knapt å blunke før arbeidsdagen er over. For noen Fisker kan kvelden bli veldig romantisk, spesielt for Fisker i nye forhold.

Powered by Labrador CMS