horoskop

Dagens horoskop: Fredag 24. november

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Selv om du ikke innrømmer det engang for deg selv, er du veldig svak for luksus. Det kan være alt fra en eksklusiv lunsj til en litt for dyr genser. Sannsynligvis har du fått lønn i dag og er i humør for å unne deg det lille ekstra som du har holdt tilbake på resten av måneden.

Tyren 20/4-20/5 

I dag passer du på å gjøre kupp. Det er få personer med en nese for forretninger som en Tyr i shoppinghumør. I dag kan det handles både julegaver og litt ekstra luksus til deg selv. Kvelden handler om partneren din, familien eller venner. Den blir sosial og hyggelig.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er høyt tempo fra morgen til kveld denne lørdagen. Hvis du jobber, er det mye å gjøre, og du rekker ikke å tenke før du handler. Ettermiddagen og kvelden handler om å ha det gøy og være sosial. Det er en risiko for at du bruker en del penger i dag.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag handler du mye. Du faller for gruppepresset og tror at du kan gjøre kupp. Det blir en dag hvor det snakkes mye om priser og hva som egentlig klassifiseres som et kupp. Du pleier ikke å like å handle, men i dag virker det som om du ikke kan få nok.

Løven 23/7-22/8 

Det er mange fristende annonser og reklamer i dag, og det gjelder for deg å handle fornuftig og ikke gi etter for lystene dine. Du kan være veldig lett å lure når det gjelder forbruk, selv om du utgir deg for å være imot å kjøpe for mye.

Jomfruen 23/8-22/9 

Også fredagen handler mye om penger og budsjett, men i dag er det mer detaljorientert. Du gjør sjelden noe slurvete, spesielt ikke når det gjelder økonomien din eller økonomien du har ansvar for. I dag kan en samtale med en kollega vekke sterke følelser.

Vekten 23/9-22/10 

Denne dagen er full av gode tilbud og morsomme aktiviteter. Du kan føle deg litt rik fordi det sannsynligvis er lønningsdag for deg, og da risikerer du å handle impulsivt både når det gjelder shopping og aktiviteter. Prøv å holde deg litt tilbake selv om du blir fristet.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag unner du deg luksus. Det kan være shopping, mat eller en opplevelse. Når Skorpionen slår på stortromma, er det kvalitet og overdådighet som gjelder. Du har aldri vært noe for halvveis. Kvelden ser ut til å kunne bli fantastisk, overraskende og dyr.

Skytten 22/11-21/12 

Nå som det er så mye jord i ditt tegn de kommende dagene, kan du utvikle en stahet som er både positiv når du må komme deg videre fra problemer, og utfordrende når du nekter å innse at det er på tide å gi opp. Ellers blir det en leken og morsom fredag.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag oppdager du nye miljøer og nyter synet av ting. Dagen handler også om prestasjon og å fullføre den drømmen du har. Takket være en tidligere beslutning du har tatt, vet du hvordan du kan få mest mulig ut av dagen og deg selv. Kvelden blir uforglemmelig.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag jobber du mindre enn vanlig, kanskje har du til og med fri. Dagen handler om å kombinere effektivitet med å ha det gøy og å vie tid til en hobby. Det blir en hyggelig dag som går uvanlig fort. Kvelden byr på herlig mat, vakre omgivelser og hyggelig selskap.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag får du virkelig tilfredsstilt lysten din. Du gjør mange flotte kjøp, både på nettet og i butikker. Dette er en dag hvor du kan kose deg med shopping uten at det egentlig er galt. En god del av det du handler er til julegaver og bursdagsgaver.

Powered by Labrador CMS