horoskop

Dagens horoskop: Fredag 24. mars

dagens horoskop

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Det blir en deilig, men kanskje litt dyr fredag. Du bruker mye penger på unødvendig luksus, men i forbindelse med lønn føler du at du må unne deg selv litt. Dagen handler også om vennskap og moro. Kvelden blir morsom, sosial og litt flørtete

Tyren 20/4-20/5

Du er nesten litt rampete denne fredagen. Det sprudler av sjarm og en barnslighet i tegnet ditt akkurat nå, og det gjennomsyrer nesten alt du gjør. På jobb, vil kollegene dine bli både positivt overrasket og kanskje litt sjokkert over din sprudlende oppførsel.

Tvillingene 21/5-6/20

Fredagen handler om ny energi og om å kunne fokusere på de riktige tingene. Med jevne mellomrom kan du finne det vanskelig å konsentrere deg om det du gjør her og nå. Tankene dine har en tendens til å vandre. I dag har du ikke det problemet, og det gjør deg veldig produktiv.

Krepsen 21/6-22/7

På jobben blir det en aktiv dag som går fort. På kvelden venter morsomme nyheter og fest. Du vil omgi deg med mennesker, få nye inntrykk og bare ha det gøy. Det blir en sen, glitrende og minnerik fredagskveld. Et møte som gjør sterkt inntrykk på deg.

Løven 23/7-22/8

Allerede på dagen er det helgestemning hos deg. Du tar mentalt fri allerede fra lunsj og utover er alt som gjøres etter det i utgangspunktet rutine. Kvelden handler om familien, det kan være fredagskos eller kanskje en feiring av et familiemedlem.

Jomfruen 23/8-9/22

Det er ro og harmoni i tegnet ditt denne dagen. Du nyter virkelig vårfølelsen som svirrer i luften, det gir deg energi og livsglede. I løpet av denne dagen får du et hyggelig kompliment fra en kollega. Du føler deg både verdsatt og attraktiv.

Vekten 23/9-22/10

I de neste dagene etter den første vårdagen er det en viss type energi i luften som gagner deg litt mer enn andre tegn. Du passer ubevisst på å være ute så mye som mulig i dag fordi du føler det gir deg noe. På natten møter du en fengslende person.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag vil kollegene dine møte noe så uvanlig som en sprudlende skorpion. Du kan være positiv, men du er sjelden så sprudlende av energi som du er i dag. Idag er en god dag for å møte nye venner og knytte verdifulle kontakter. Du er sjarmerende verbalt og veldig overbevisende.

Skytten 22/11-21/12

Du er betydelig roligere i dag enn i går og det er fordi elementet jord har en dempende effekt på din rastløse energi. I dag er det familie eller nære venner som betyr noe. Du er glad for å tilbringe tid med dine kjære over god mat, i hyggelige omgivelser. En kveld laget for fredagskos eller parmiddag.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du uvanlig harmonisk. Det er en ro og en trygghet i deg som vekker beundring. Denne dagen utfører du arbeidet ditt ryddig og metodisk. Du tilbringer kvelden til din fordel med vennene dine. Du går gjerne ut hvis du kan – du trenger å se noen nye mennesker.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om familie eller nære venner. Du tilbringer mye tid med dem i dag. Det kan være at dere ikke får sett hverandre på en stund eller at dere vet at dere kommer til å jobbe mye fremover og ønsker å utnytte muligheten og nyte litt nå som dere har sjansen.

Fiskene 19/2-20/3

Dersom du har fri denne fredagen, benytt anledningen til å skjemme bort deg selv og dine nærmeste det lille ekstra. Hvis du jobber, kan du godt overraske kollegene dine med en fredagskaffe. For deg handler denne dagen om å ta vare på både deg selv og omgivelsene dine litt ekstra.

Powered by Labrador CMS