horoskop

Dagens horoskop: Fredag 24. mai

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Fredagen er i stor grad et ubeskrevet blad hvor du får muligheten til å gjøre noe annerledes og morsomt. Det er gode muligheter for å gjøre gode forretninger denne dagen, men det er også en bra dag for å starte nye relasjoner. Fredagskvelden handler om å ha det kongelig gøy.

Tyren 20/4-20/5 

Du får et uventet, men veldig velkomment tilbud denne fredagen. Det handler om jobben din og karrieren din. Nå har du muligheten til å gjøre den endringen du har ventet på. Du får en mulighet servert på sølvfat, og da gjelder det å gripe den umiddelbart.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du får flere tilbud om morsomme fornøyelser og aktiviteter denne fredagen, men du velger å takke nei til alle for å være fri. Det er noe eller noen du venter på, og om denne personen tar kontakt, vil du ikke være opptatt. Du har ikke helt motet til å ta initiativet selv og venter på at personen skal gjøre det.

Krepsen 21/6-22/7 

Den siste tiden har du gått på et par smeller, og det har påvirket selvtilliten din. Du er ikke like tøff og selvsikker som du pleier å være. Fredagen handler om å prøve å styrke deg selv og å oppmuntre deg til å tro på at du kan, bare du vil.

Løven 23/7-22/8 

Fredagen blir en livlig dag hvor du lykkes med å kombinere arbeid og fornøyelser. Du har det gøy på jobben, og det vises på resultatene. Du jobber best og er mest kreativ når du har det bra, noe du har i dag. Kvelden ser ut til å kunne by på mange og varierte fornøyelser.

Jomfruen 23/8-22/9 

Fredagen handler om å finne tilbake til roen igjen. Det blir en forholdsvis rolig dag hvor du kan fokusere på én ting av gangen uten stress. Som Jomfru har du veldig godt av denne typen ganske hendelsesløse dager. Det blir tid for hvile og rekreasjon.

Vekten 23/9-22/10 

I dag er du i strålende humør, og det påvirker nesten alt du gjør. Til tross for noen utfordringer på arbeidsplassen, beholder du det gode humøret hele dagen. Dette er også en dag som handler om overraskelser og uventede nyheter. På kvelden er det full fart som gjelder.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag tenker du mest på dine egne behov og setter deg selv i første rekke. Det kan føles litt egoistisk, men sannheten er at når du har det bra, har du mer å gi til andre. Ved å ta vare på deg selv, tar du samtidig vare på dine nærmeste. Kvelden handler om en samtale.

Skytten 22/11-21/12 

Denne dagen kretser mye rundt din bekymring for penger og økonomi. Uansett om du har en stabil inntekt eller flakker mellom forskjellige jobber, så er det nå en usikkerhet hos deg som gjør at du ikke kan investere i så mye som du ønsker. Du må være forsiktig med utgiftene dine.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du føler at du begynner å få til en god flyt denne dagen, og da er det ikke like slitsomt å arbeide. Uansett om du jobber eller studerer, handler dagen om å få unnagjort et større område på forholdsvis kort tid. Takket være din organisasjonsevne lykkes du over forventning.

Vannmannen 20/1-18/2 

Det er noen du har savnet den siste tiden. Det kan være et familiemedlem som er bortreist, noen som studerer på et annet sted, eller bare en venn du ikke får så mye tid med. I dag får dere treffes igjen, og det blir virkelig en herlig opplevelse. Kvelden byr på hjemmekos og fredagsfølelse.

Fiskene 19/2-20/3 

Fredagen handler om sommeren, varmen og vennene dine. Det blir en lett dag hvor fokuset ligger på fornøyelser snarere enn arbeid og ansvar. I dag prøver du å gjøre det enklere for deg selv hvis du jobber. Du sniker deg gjerne ut tidligere om du kan, for du vil ut i solen og treffe mennesker.

Powered by Labrador CMS