horoskop

Dagens horoskop: Fredag 23. februar

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Fredagen handler om å håndtere stress, noe du vanligvis er god på. Væren liker fart og spenning, og du har lett for å øke tempoet når det trengs. Denne dagen handler om tall, og det gjelder å være både effektiv og lærevillig samtidig. Kvelden byr på en herlig stemning.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er du sjarmøren selv. Du snakker med alle og enhver, og du viser sympati og forståelse for personer som har det tøft. Tyren kan være svært omsorgsfull, og kombinasjonen av dette med en ildfull energi fra løven gjør deg ganske uimotståelig. Det er gode muligheter for å stifte nye bekjentskaper denne fredagen.

Tvillingene 21/5-20/6 

Fredagen handler mye om bevegelse. Du synes du sitter stille altfor mye, så du sørger for å kompensere for det enten ved bevisst å ta trappene, gå til og fra jobben, eller trene etterpå. Du kan også velge å gå ut og danse om kvelden, en hyggelig og sosial form for mosjon.

Krepsen 21/6-22/7 

Fredagen handler om å slippe løs din indre kunstner. Det kan være i en presentasjon på jobben eller i en skoleoppgave. Det lille ekstra du legger ned i dag vil gi resultater i nær fremtid. Kvelden handler om venner og ulike fornøyelser.

Løven 23/7-22/8 

Fredagen blir morsom og går fort. Også denne dagen utfordres intellektet ditt, og du må trene på oppgaver som er nye eller som du ikke er så god på. Her gjelder det å være ydmyk, noe som ikke er din sterkeste side. Du kan ikke være best fra begynnelsen av; å lære nye ting tar tid.

Jomfruen 23/8-22/9 

Også fredagen handler om et nært samarbeid med en sjef, men i dag er det viktig at du tør å si hva du mener, og ikke er redd for å være uenige hvis det er tilfelle. Det blir på mange måter en berikende og utviklende dag. Kvelden dreier seg om et familieproblem.

Vekten 23/9-22/10 

Fredagen dreier seg om en kontrakt eller et løfte. Det kan være alt fra arbeid, bolig eller noe annet der du binder deg over lengre tid. For deg er det både skremmende og morsomt på samme tid. For noen Vekter kan dette være et mer kortvarig forpliktelse som et løfte eller et engasjement.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag møter du en person som får deg til å stille spørsmål ved mange ting du trodde du visste. Denne typen innsikt kan både være frigjørende og litt smertefull avhengig av utgangspunktet ditt. Kvelden blir morsom, spontan og veldig fri. Du nyter at helgen er her.

Skytten 22/11-21/12 

I dag vakler du i dine valg. Det meste handler om bagateller som hva du skal spise til lunsj, når du skal være ferdig med en oppgave, eller om du skal dra ut og feste eller bli hjemme og kose deg. Du har rett og slett vanskelig for å bestemme deg, og det skyldes Vektens innflytelse over ditt tegn.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du har mange bekjente eller venner som har en tendens til å krangle seg imellom. Ofte havner du i klemma fordi alle vil at du skal ta deres parti. Unngå denne typen intriger; det blir bare vanskelig for deg selv siden du har annet å fokusere på enn vennenes krangler.

Vannmannen 20/1-18/2 

På fredagen går tiden fort, og du rekker ikke halvparten av det du har planlagt. Vannmannen er sjelden god til å planlegge; du er litt av en tidsoptimist selv om det vanligvis retter seg opp litt med årene. Kvelden blir koselig og familieorientert. På kvelden får du også en positiv beskjed som kan gi ekstra inntekt.

Fiskene 19/2-20/3 

Fisken liker ikke å skille seg ut eller bli lagt merke til, i alle fall ikke når det gjelder større grupper. Du kan bli sjenert og gjemme deg bak en kul fasade der ingen aner din usikkerhet, noe du viser tegn til i dag. Du svelger dine meninger og lar deg gli med strømmen i stedet.

Powered by Labrador CMS