horoskop

Dagens horoskop: Fredag 22. mars

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Også i dag merker du at folk ikke helt lytter til det du har å si. I dag har du påvirkning fra Merkur som gjør det lettere for deg både å si din mening og å kritisere om nødvendig. Du trenger ikke finne deg i denne typen ignoranse, vær tydelig med din misnøye.

Tyren 20/4-20/5 

Du er alltid i godt humør på fredager, enten du jobber eller er fri. Denne fredagen utstråler litt ekstra fredagsstemning. Kanskje du er invitert ut på kvelden, skal på date eller bare kose deg med familien. Uansett kveldsplaner har du positiv energi gjennom hele dagen.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har lovet noen å ta tak i noe som ingen vil gjøre, og du innser at du må stå ved ditt ord selv om du egentlig ikke vil. Du vet innerst inne at du kan være flink til å unngå denne typen oppgaver, men i dag skal du være et godt eksempel for andre. Kvelden blir festlig.

Krepsen 21/6-22/7 

Fredagen ser romantisk ut, spesielt for nyforelskede Kreps. Du er av natur en romantiker, og når du vil vise følelsene dine, går du ofte all in. Som singel kan denne dagen likevel by på litt sensuell spenning. Det virker som om du har en arbeidsflørt eller en flørt med en nabo/bekjent.

Løven 23/7-22/8 

Etter å ha blitt inspirert i går, prøver du å gjøre ting litt annerledes i dag. Du synes det er morsomt å bryte mønsteret. Det er ikke så ofte at du har tid eller engasjement til å gjøre endringer i rutiner som sitter, men i dag har du begge deler.

Jomfruen 23/8-22/9 

På fredag vender Månen tilbake til Jomfruens tegn og gir deg ny selvtillit. Du føler deg sterk og modig. I dag skal du følge hjertet ditt og din lidenskap. Vær ikke redd for å være sårbar, det er når du er mest sårbar at belønningen er størst.

Vekten 23/9-22/10 

I dag åpner du deg for en person du ikke kjenner så godt. Du er ærlig med følelsene dine og hva du tenker. Det er ikke ofte du tillater deg å være så sårbar, men av en eller annen grunn stoler du veldig på denne personen. Din magefølelse forteller deg at han er pålitelig.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag fokuserer du på det du holder på med og unngår situasjoner der du kan bli distrahert. En kollega synes du er kjedelig fordi du holder deg for deg selv, og han vil gjøre alt for å få deg til å slippe konsentrasjonen. Kvelden handler om en fest eller en middag.

Skytten 22/11-21/12 

Det blir en rolig fredag som går fort. Denne dagen venter både gode nyheter og en overraskelse. Mye av ettermiddagen dreier seg om en investering eller et slags kjøp du planlegger å gjøre. Dette er noe som krever en del etterforskning fra din side.

Steinbukken 22/12-19/1 

På fredagen møter du en person som oppfatter deg som ganske frekk med en tøff holdning. Det er interessant siden du vanligvis beskrives som varm og empatisk av vennene dine. Din nye bekjentskap vil få se dine mykere sider senere, men akkurat nå liker du å vise at du er selvsikker.

Vannmannen 20/1-18/2 

Uansett om du jobber eller har fri denne fredagen, handler det om fest og moro. Hvis du er fri, har du litt mer tid til å komme i rett stemning og fikse deg selv. Hvis du jobber, er du i strålende humør og sjarmere kollegene dine. Som singel kan kvelden bli ganske spesiell.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag tar du det med ro, enten du har fri eller jobber. Du slapper av og stresser ikke uansett hvor mye du har å gjøre. Denne dagen handler mer om kollegene dine og å ha det gøy sammen enn det handler om å produsere. Kvelden ser ut til å kunne by på en spontan utflukt.

Powered by Labrador CMS