horoskop

Dagens horoskop: Fredag 22. desember

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag begynner du virkelig å kjenne julestemningen på jobben. Det kan bety at det er ekstra festlig med god mat og lang lunsj, men det kan også innebære litt stress og irritasjon avhengig av hva du jobber med. Ettermiddagen blir full av overraskelser.

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen handler om å avslutte løse tråder før den kommende helgen. Det er mye å tenke på, men heldigvis er du veldig organisert når du ønsker det. Fredagen byr også på litt hygge på jobben og en god del morsomme samtaler. Kvelden blir en virkelig rolig oase der du virkelig får sjansen til å puste ut.

Tvillingene 21/5-20/6 

Fredagen blir den letteste arbeidsdagen denne uken. Du får ikke så mye gjort, annet enn å jobbe med dine sosiale ferdigheter. Du er glad og positiv og prater gjerne bort en halvtime med en ganske ukjent kollega bare for å få tiden til å gå. Om kvelden feirer du gjerne på en eller annen måte.

Krepsen 21/6-22/7 

Du begynner gjerne fredagen litt ekstra tidlig for å få tid til å bli ferdig før de sosiale kollegene dine begynner å komme inn. Du tenker veldig strategisk, og det viser seg å være en vinnende strategi. Akkurat som du antok, blir det ikke gjort så mye etter lunsj.

Løven 23/7-22/8 

Du er i strålende humør i dag, spesielt hvis du har muligheten til å ha fri i julen. Enten du jobber eller har fri, sørger du for å få mest mulig ut av dagen. Hele fredagen handler om å unne seg det beste, alt fra lunsj til luksus etter jobb.

Jomfruen 23/8-22/9 

Fredagen går raskt og smidig, og du blir ferdig med alt i god tid. I dag har du både energi og er klar for fest. Det kan til og med være du som foreslår en spontan aktivitet etter jobb, som for eksempel en after work eller en middag. Hele fredagen føles litt ekstra festlig og lett.

Vekten 23/9-22/10 

Fredagen flyr avsted og er koselig. Du nyter å være sammen med kollegaene dine, spesielt hvis du har alt klart for helgen. Dagen bringer med seg mye feststemning som du raskt plukker opp. Du er sjarmen selv denne fredagen.

Skorpionen 23/10-21/11 

På fredagen legger du på et ekstra gir for å rekke alt. Det blir mye gjort på kort tid, men pass på så du ikke tar for mange snarveier. Noen ganger kan litt for mye slurv skape mer arbeid ved å måtte gjøre ting om igjen. Kvelden byr på aktivitet og bevegelse.

Skytten 22/11-21/12 

Uansett været føles denne fredagen veldig solrik. Du er glad og positiv til det meste. Det er noe spontant og herlig over stjernetegnet ditt i dag. Du benytter anledningen til å handle litt etter jobb i dag, du har sansen for gode kjøp og kan spare noen kroner på riktige ting.

Steinbukken 22/12-19/1 

Dersom du har fri på fredag, så gjør du de siste forberedelsene før julen. Det blir gaveinnpakning, kanskje baking og rengjøring. Det viktigste er å ikke stresse, når du stresser får du ikke sjansen til å nyte på den måten du vil. På kvelden får du en SMS som sjokkerer deg litt.

Vannmannen 20/1-18/2 

På fredag hever du stemningen enda litt til. Hvis du har tid, kanskje du får presset inn et lite julemarked slik at du i det minste kan få i deg litt gløgg og kose litt med pepperkaker. I dag hjelper du en slektning med et prosjekt som vedkommende ikke orker å fullføre alene.

Fiskene 19/2-20/3 

På fredagen er tempoet roligere. Du føler at du er i rute, om enn litt foran. Dette betyr at du kan ta deg tid til å kose deg med kollegene, kanskje ta en lengre lunsj, handle de siste gavene, eller til og med smette hjem litt tidligere. Kvelden handler om en økonomisk beslutning.

Powered by Labrador CMS