Dagens horoskop fredag 21. oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen går fort og du føler deg stresset allerede fra morgenen av. Du vil gjerne reise hjem litt tidligere i dag, men det ser mørkt ut. Kvelden blir en fantastisk glitrende og sosial en. Du møter nye mennesker og du sjarmerer alle du møter med din humor.

Tyren 20/4-20/5

Det er fredag ​​og du er som vanlig i litt bedre humør. Det er noe lovende med spesielt fredager. Du føler deg alltid litt bedre og dagen går litt fortere enn andre hverdager. Kvelden handler om å møte venner i en ganske så uvanlig setting.

Tvillingene 21/5-20/6

Du satser alt på ett kort og det gir akkurat det resultatet du hadde håpet på. Tvillinger er sjeldent risikotakere, men du tør å ta sjanser, bare prisen er høy nok. I løpet av dagen får du kritikk fra en leder og du tar det veldig personlig. Kvelden blir veldig morsom.

Krepsen 21/6-22/7

Noen ganger vil du ikke svare på personlige spørsmål og i dag er en av de dagene du unngår alle som kommer for nærme. Du trenger ditt personlige rom for å kunne tenke i fred. Kvelden handler om å se på problemer fra et nytt ståsted.

Løven 23/7-22/8

Du slapper av og tar det med ro på jobb i dag og det gjør en stresset kollega opprørt. Hun vil se tempo fra din side, men du ser ingen grunn til å stresse rett inn i helgen. Mentalt tok du allerede helgen klokken åtte i morges.

Jomfruen 23/8-22/9

Du foreslår noe for en kollega som blott avviser forslaget ditt, og det sårer deg dypt. Du synes ideen din er god, og når du ikke en gang får en forklaring på hvorfor den ikke er det, blir du opprørt. Det er viktig at du kommuniserer følelsene dine.

Vekten 23/9-22/10

I dag håper du på en annen løsning på et problem du har. Løsningen sjefen din har kommet opp med, er egentlig ikke en løsning, bare en måte å utsette det uunngåelige på. Kvelden handler om å feire en venn eller slektning.

Skorpionen 23/10-21/11

Du aner trøbbel i paradiset når to kolleger krangler, og det gjør deg i all hemmelighet litt trist. Disse menneskene kan være ganske arrogante og vanskelige å ha med å gjøre, så når de retter fokuset mot hverandre, betyr det at du unngår dem en stund.

Skytten 22/11-21/12

Du mener du har rett, men partneren eller vennen din mener du tar feil. Dette skaper en kulde mellom dere fordi et standpunkt er vanskelig å diskutere, og ingen er villig til å gi seg. Kvelden handler om å bryte mønster og se muligheter.

Steinbukken 22/12-19/1

Dette blir en ganske rolig fredag ​​hvor du hovedsakelig fokuserer på å ha det bra og ikke stresse. Jobber du, så velger du prosjektene dine med omhu og utsetter alt kjedelig til mandag. Fredag ​​er en dag som byr på latter, varme og mye sladder.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vil gjøre noen litt ekstra glade og du overrasker dem med en aktivitet eller en liten gave i dag. Du er sjelden så impulsiv, men akkurat nå er det en overflod av ømhet og kjærlighet i tegnet ditt, og det må uttrykkes på en eller annen måte.

Fiskene 19/2-20/3

Du sier ikke hva du mener i dag, og det gjør vennen din frustrert. Hun vil hva som er galt, mens du mener hun burde kjenne deg godt nok til å finne ut av det selv. Kvelden blir interessant og inneholder en løgn.

Powered by Labrador CMS