horoskop

Dagens horoskop: Fredag 21. juli

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag møter du en person som du umiddelbart blir seksuelt tiltrukket av. Det blir litt av en sjokk for deg hvordan du kan reagere så sterkt på noen du ikke kjenner. Det er sterke krefter i bevegelse på himmelen, og det kan forsterke visse sider av deg. Kvelden handler om å tørre å ta sjanser.

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen blir hyggelig og sosial. Både på dagen og kvelden omgås du med morsomme mennesker som får deg til å føle deg bra. Kvelden inneholder også mange anekdoter og historier, noe som gjør det ekstra hyggelig. Du slapper av og nyter øyeblikket.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag forventes det at du fokuserer og har kontroll, to ting som ikke er dine sterkeste sider. Selv om tvillingene gir inntrykk av å ha kontroll, er det vanligvis gjennom kaos at du presterer best. I dag forventes det at du skal lære nye ting, så du må være fokusert. En givende, men krevende dag.

Krepsen 21/6-22/7 

Du planlegger enten en aktivitet eller en reise av noe slag, og mye av dagen dreier seg om forskjellige detaljer og å lage en plan. Du er vanligvis ikke den mest organiserte personen, men i dag viser du en veldig strukturert side.

Løven 23/7-22/8 

Dagen blir herlig, sosial og avslappet. Uansett om du har ferie eller jobber, går alt i et rolig tempo i dag. Fredagen bruker du til å jakte inspirasjon til en idé eller et prosjekt du har, og du finner det best ved å ta en liten kort tur eller utflukt.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag møter du spørsmål som handler om rett og galt. Du pleier å gi deg selv ros for din sterke moral og politisk korrekthet, men i dag havner du i en gråsone der ingenting er selvfølgelig. Selv om det er interessant å utforske denne typen spørsmål, kan det også være utfordrende.

Vekten 23/9-22/10 

I dag er du gjerne fysisk aktiv. Du synes det er lettere å trene om sommeren, uansett om det er på treningssenteret, idrett eller en spasertur. For deg er det viktigste å være i bevegelse. I dag møter du en person som inspirerer deg med sin dyktighet innenfor et spesifikt område. Kvelden byr på moro.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du nyter å kunne være mer utendørs enn vanlig, og du synes det er deilig å kunne gjøre det du har lyst til uten mye tidspress. Det blir en rolig dag der du oppdager nye favorittsteder i nærheten. Kvelden handler om venner og å slippe seg løs.

Skytten 22/11-21/12 

I dag gjelder det at du slipper alle forhåndsbestemte meninger og bare gir deg hen. Du vil få mer ut av dagen hvis du prøver ting uten å anta at du har en bestemt mening om dem. Denne dagen handler om å leve i øyeblikket og å utfordre deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1 

På fredagen er det full fart. Du omgås venner og har det veldig gøy. I dag møter du en person som tar deg med storm, både med sin glitrende personlighet og sitt ytre. Det er ikke ofte at du blir så betatt av noen som du blir av vedkommende i dag.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag møter du gamle venner, og det blir en koselig dag og kveld. Du får høre en del sladder om personer du ikke lenger omgås, og det føles kjent og trygt. Kvelden byr også på god mat og en generelt herlig stemning, pass bare på at det ikke blir for sent.

Fiskene 19/2-20/3 

Fredagen blir sosial og avslappet. Dette er en ekte familiedag der du omgås dine nære og kjære. Du synes det skjer altfor sjelden at dere får en sjanse til å ta vare på hverandre, så du griper virkelig muligheten nå når du har den.

Powered by Labrador CMS