Dagens Horoskop: Fredag 21. Februar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen prøver du å ikke la din dårlige selvtillit ta overhånd. Vanligvis pleier du å være selvsikker, men akkurat nå omgir du deg med så kompetente kolleger at du føler deg ganske så ussel på mange områder. Du får en masse pepp fra en person som synes du er superflink i alt du gjør.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir bra, kanskje mest fordi det er fredag og du liker virkelig fredager. I løpet av dagen slutter du fred med en person du har hatt ganske intensive diskusjoner med de siste dagene. Dere har kommet til et punkt hvor dere begge aksepterer hverandres ulikheter og prøver å se styrken i de.

Tvillingene 21/5-20/6

Du passer på å ta kommandoen i dag. Det er noen du vil imponere og du tror at denne personen setter pris på personer med sterke lederegenskaper. Prøv å ikke være noe du ikke er, denne personen blir mest imponert når han/hun får se dine kreative sider og ditt talent til å kunne selge inn hva som helst.

Krepsen 21/6-22/7

Du er i et ganske så bra humør i dag, men det er mest fordi uka snart er over. Selv om du liker kollegaene dine, så er du ganske lei jobben og arbeidsoppgavene dine. Du har behov for litt distanse fra jobb.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en herlig fredag hvor du endelig får omgås en person som nesten alltid er opptatt. Han/hun har så mye den skal rekke og da gjelder å passe på når det finnes en ledig tid hvor dere begge kan.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar deg selv altfor alvorlig akkurat nå. Det er bra du tror på deg selv og at du står opp for dine meninger, men alt stresset ditt gjør at visse kolleger synes det er gøy å erte deg litt, og det tåler du ikke. Prøv å slappe av og ha det gøy istedenfor.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å lytte og lære. Iblant har du vanskelig for å ta inn over deg informasjon ettersom tankene dine har en tendens til å gli av sted, spesielt om det er snakk om et større møte eller kurs hvor du kan smelte inn i bakgrunnen. Kvelden blir intensiv og herlig.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag er du utendørs en hel del. Det er mye du har gått glipp av på grunn av det dårlige været den siste tiden og nå som solen titter frem, prøver du å ta igjen for det tapte.

Skytten 22/11-21/12

Du blir sint på partneren din i dag, for at han/hun ikke tar ditt parti i en diskusjon. Han/hun mener du er altfor dramatisk og barnslig. Akkurat nå er stemningen mellom dere to ganske så spent. Du har inntrykk av at partneren din ikke er helt villig til å investere like mye i deres forhold som du vil.

Steinbukken 22/12-19/1

Du lytter med et halvt øre til vennen din når han/hun prøver å forklare en komplisert relasjon, det er først når et visst navn dukker opp at du spisser ørene. Dette er navnet på en person du kjente for lenge siden, men som du aldri helt har glemt.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en ganske tøff dag, hvor du må ta en del beslutninger som egentlig ikke burde ligge hos deg. Du har en kollega som ofte lykkes med å rote det til for seg selv og du føler at det blir ditt ansvar å rydde opp i situasjonen.

Fiskene 19/2-20/3

I dag vil du for mye. Det handler om at du prøver å kompensere for at du har vært grinete den siste tiden, og selv om partneren din forstår deg, føler du at du ikke gjør ting med hjertet. Du må tenke over hva du vil og hva det er du savner i livet ditt.

Powered by Labrador CMS