horoskop

Dagens horoskop: Fredag 21. april

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag går Merkur i retrograd, noe som kan påvirke forholdet ditt til elektronikk som telefoner og datamaskiner. Merkur vil forbli i retrograd i en periode, men dens innvirkning vil være mest merkbar i begynnelsen. Kvelden handler om en practical joke.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen handler om forretninger, men også om å avstå fra økonomiske beslutninger. Det er en indikasjon i ditt tegn som viser at du for øyeblikket ikke helt tenker gjennom langvarige konsekvenser, så det er bedre å vente enn å inngå avtaler av ulike slag.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag fortsetter du den indre reisen du ubevisst startet på i går. Det handler ikke bare om å tenke på hvem du er, men mer om hvem du ønsker å være og hvordan du skal komme dit. Legg de ytre forventningene til side og prøv å fokusere på dine egne følelser i stedet.

Krepsen 21/6-22/7

Fredagen blir en ny start på mange måter. Det er først nå du føler deg klar til å ta en litt mer avgjørende beslutning om fremtiden. I dag innser du også at du har gjort en feilberegning når det gjelder en kostnad som kan være relatert til noe som en ferie eller investering.

Løven 23/7-22/8

I dag har du det ikke helt bra. Det kan være at du føler deg fysisk utslitt eller emosjonelt tom. Uansett har du ikke helt energien til å være sosial og utadvendt. Tillat deg å være inaktiv, spesielt utenfor jobben. Du vil ha nytte av dager der du faktisk ikke gjør noe i det hele tatt.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag har du en tendens til å ha problemer med materielle ting. Det kan være penger, elektronikk eller maskiner generelt. Prøv å unngå å gjøre noen større avtaler i dag, du kan ende opp i en vanskelig situasjon. Kvelden blir festlig og sosial, da liker du å tilbringe tid med vennene dine.

Vekten 23/9-22/10

I dag er en dag der du sier nei til negative påvirkninger utenfra. Du pleier å være ganske mottakelig for hva andre mennesker mener og tenker, men i dag bestemmer du deg for å følge din indre overbevisning og ikke la noen andre diktere hva du skal mene.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har mye du vil uttrykke denne dagen, men du merker at du uttrykker deg ganske klønete og at det du vil si ikke alltid når frem. Det som er positivt er at du er klar over problemet, det negative er at du ikke helt vet hvordan du skal ta tak i det.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å tilgi og gå videre, men også om å stole på at unnskyldningen du får er ærlig og ikke inneholder noen skjult agenda. Noen ganger kan du være veldig mistenksom, nesten konspiratorisk. Kvelden byr på en uvanlig aktivitet.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag skal du være sammen med en større gruppe, så det gjelder å hente frem dine sosiale ferdigheter. Steinbukker pleier vanligvis å foretrekke å kjøre solo, men i dag er du en del av en større gruppe. Denne fredagen kan det oppstå problemer med elektroniske enheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Prøv å unngå møter via datamaskiner eller å bruke datamaskiner som hjelpemiddel i dag. Det er en risiko for at du vil bli uvenn med alt som har med denne typen hjelpemidler å gjøre. Gå "old school" i stedet og sats på papir og møter ansikt til ansikt. Kvelden blir koselig med god mat og hyggelig selskap.

Fiskene 19/2-20/3

Du merker at en kollega eller bekjent begynner å innta ditt territorium, og det er ikke noe du kommer til å tillate. Selv om Fiskene er det minst territoriale stjernetegnet, så er det en grense for hva du kan tolerere fra andre. I dag er grensen nådd.

Powered by Labrador CMS