horoskop

Dagens horoskop: Fredag 20. januar

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Det er noen spørsmål rundt denne dagen. Det er ting du må ordne opp i før du kan komme videre innenfor et bestemt prosjekt. Her gjelder det å være tålmodig, men fremfor alt må du tenke praktisk og ikke opptrer på impuls.

Tyren 20/4-20/5

Det er fredag og det bringer med seg en deilig energi som du virkelig setter pris på. Alle er alltid gladere og mer motivert på fredager. I løpet av denne dagen vil du motta et annerledes og litt morsomt oppdrag. Du lærer nye ting og føler virkelig på et godt humør.

Tvillingene 5/21-6/20

Noen ganger blir det ganske åpenbart hvorfor visse mennesker gjør og sier visse ting. I dag møter du en person som prøver seg på noe og det er både smigrende og litt avskrekkende på samme tid. Du vet ikke helt hvordan du skal reagere.

Krepsen 21/6-22/7

Fredagen handler mer om kveldens aktiviteter enn dagens. Dagen er mer som en transportetappe til noe du synes er vesentlig mer interessant. Som singel ser det ut til at kvelden handler om noen du ikke kan slutte å tenke på selv om du prøver.

Løven 23/7-22/8

I løpet av fredagen prøver du å slappe av. Det er slutten av uken, og kanskje har du også noen fine fridager å se frem til. Det du trenger er hvile, så prøv å ikke planlegg så mange aktiviteter når det er helg. Det er lenge siden du fikk slappe av en hel helg.

Jomfruen 23/8-9/22

Dagen handler om å være åpen for det nye og ikke henge seg opp i detaljer, to ting som kan være ganske vanskelig for det detaljglade vanedyret Jomfruen. Du må virkelig forberede deg for ikke å bli oppslukt i interessante, men uviktige ting.

Vekten 23/9-22/10

Du tar en figurativ eller faktisk omvei i dag, og det kan vise seg å være en genistrek. Plutselig snubler du over en løsning på mange av problemene dine. Du begynner nesten å tro på skjebnen eller i det minste en velvillig tilfeldighet. Kvelden handler om å tenke framover.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag vil du vise at du kan være både aktiv og passiv på samme tid. Du har et sterkt driv innenfor et bestemt prosjekt, samtidig ønsker du å få dyrke andre evner og det gjør du ved å ta et skritt tilbake. Hele dagen handler om balanse.

Skytten 22/11-21/12

Du kan være ganske giftig i kommentarene dine uten egentlig å mene noe dårlig. Det handler om at du kan ta ganske mye selv uten å føle deg trist eller opprørt og da forventer du det samme av andre. Husk at ikke alle er like tøff som du er.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vil ikke være i sentrum i dag, men du klarer likevel å havne der. Du har på sett og vis blitt stjernen alle ønsker å henge med. Dette er en uvanlig og litt ubehagelig rolle for deg. Slapp av og nyt beundringen du får, du har fortjent det.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag vil du bli ferdig med dagens arbeid så raskt som mulig. Du har planer for helgen og du vil ta en tidlig dag. Dagen handler også om drømmer, om visjoner og om å dele tankene sine med familien. Det blir en god fredag.

Fiskene 19/2-20/3

Du satser stort, men vinner lite i dag. Det kan være fordi du har tenkt feil fra begynnelsen. Prosjektet som lovet så mye har vist seg kostbart både i tid og penger. Tenk på det som en verdifull leksjon. Neste gang vet du hvordan du skal opptre i en lignende situasjon.

Powered by Labrador CMS