horoskop

Dagens horoskop: Fredag 2. februar

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Fredagen oser av lidenskap og skjulte følelser. Det er en sensuell vibrasjon gjennom hele denne dagen, og du er rask til å plukke opp på det. Kvelden handler om å våge å være ærlig, både med dine følelser og med hvordan du tenker. Du pleier sjelden å åpne deg så det er litt nytt for deg.

Tyren 20/4-20/5 

Det er noen i din nærhet som skal feires i dag. Det kan være for en prestasjon, en bursdag eller noe annet du vil gi oppmerksomhet til. Det blir en koselig ettermiddag og kveld som kretser rundt god mat og hyggelig selskap. Det blir en kveld full av varme og latter.

Tvillingene 21/5-20/6 

På fredagen er du glad, opplagt og sosial. Du elsker å være sammen med både kolleger og venner når du er i dette humøret. Tvillingene kan være sjarmen selv, noe du beviser i dag. Kvelden handler om underholdning, om nye steder og nye mennesker.

Krepsen 21/6-22/7 

Fredagen tilbrakte du gjerne sammen med dine venner eller kolleger som du betrakter som nære. Det blir en morsom dag med mange interne vitser. Dere tuller gjerne med hverandre i denne gjengen, pass bare på så det ikke går for langt. Kvelden ser ut til å handle mest om underholdning.

Løven 23/7-22/8 

I dag blir din kommunikasjonsevne satt på prøve. Du har en tendens til å uttrykke deg litt vagt fordi du ikke vil love ting, men det gjør at du kan oppfattes som uklar og usikker. Prøv å være rett fram selv om det kan bety at du må binde deg til visse ting.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag stråler du virkelig. Du har en sensuell utstråling som du er helt uvitende om, og det gjør deg enda mer attraktiv. Du kan få en hel del komplimenter, så nyt og ta det til deg. I det store og hele blir dette en morsom og lettsindig dag som bare flyr av sted.

Vekten 23/9-22/10 

Det blir en rolig og harmonisk fredag der du primært ønsker å tilbringe tid med mennesker du føler deg komfortabel med. Uansett om det gjelder kolleger, venner eller bekjente, unngår du å måtte omgås mennesker der du føler at du må sette opp en fasade for å beskytte deg.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har ganske mange prinsipper, men i dag gjør du et unntak bare for å glede en venn. Uansett hvilken regel du bryter, vet du at ditt "offer" blir verdsatt. Ellers en ganske rolig fredag, arbeidsmessig, men litt livligere privat. En god avslutning på uken.

Skytten 22/11-21/12 

I dag står du overfor et valg, og her kjemper du med å enten følge fornuften eller hjertet ditt. Skytten er ofte impulsiv, og derfor nøler du litt med å handle basert på følelsene dine, men i dette tilfellet kan det være fornuftig å gjøre det. Akkurat nå er intuisjonen din ekstra sterk på grunn av Skorpionens innflytelse.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag feirer du noe eller noen. Det blir en hyggelig dag og en koselig kveld der god mat, drømmer og mye latter står på agendaen. I løpet av kvelden hører du et rykte som gjør deg litt forvirret, men samtidig blir du glad. Det du hører handler om en venn og deres fremtid.

Vannmannen 20/1-18/2 

Denne dagen dreier seg mye om deg, og du får flere hyggelige overraskelser i dag. En positiv beskjed som gjelder økonomien kan ytterligere forbedre stemningen. I dag snubler du også over en mulighet til et virkelig kupp, det kan være en ting, en reise eller til og med en form for bolig.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag prøver du å megle i en konflikt på jobben. Det er ikke så lett, siden alle har sagt og gjort ting som sårer. Her gjelder det å kunne tilgi og gå videre. I stridens hete blir det ofte sagt ting som er ment å såre mer enn det egentlig er representant for personen som sier det.

Powered by Labrador CMS