horoskop

Dagens horoskop: Fredag 19. januar

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Fredagen handler om å ha det gøy og sosialisere, enten med venner, familie eller kolleger. Det blir en spontan dag med lekenhet. Kvelden handler om å ha det gøy og ikke bry seg så mye om hva andre synes eller tenker. Vær deg selv.

Tyren 20/4-20/5 

Tyren er sjelden spontane, men nå kommer det en sensuell innflytelse som gjør deg mer mottakelig for å gjøre ting impulsivt, spesielt med personer du ikke kjenner så godt. Det blir en morsom dag med et konkurranseelement og en herlig kveld som kan inneholde en flirt.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er du veldig jordnær i arbeidsmåten din, noe som betyr at du foretrekker praktisk arbeid fremfor teoretisk. Hvis du må jobbe med tall, kan du lett bli frustrert og utålmodig. Kvelden handler om å gjenoppta en vennskap som har vært gjennom litt for mye i det siste.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag har du mange små ting å avslutte, og det gjelder å gjøre det på riktig måte. Ikke vær overalt på en gang, prøv heller å tenke mer systematisk. På ettermiddagen kan du smyge deg unna tidlig hvis du er heldig. På kvelden gir du rom for spontanitet.

Løven 23/7-22/8 

I dag stresser du mye, og det gjør paradoksalt nok at du ikke rekker mye. Løven er ikke på sitt beste under press. Du jobber bedre når du føler deg fri til å gjøre litt som du vil. Kvelden byr på spontane gleder med vennene dine.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag møter du mange nye mennesker, men du kan også ende opp med å møte noen du ikke er følelsesmessig ferdig med ennå. Dette kan bli en frustrerende opplevelse som fortsetter inn i kvelden. Vær forsiktig med følelser som sjalusi, misunnelse og sinne.

Vekten 23/9-22/10 

I dag skjer det mye, og det går fort. Prøv å være så oppmerksom som mulig, store mengder kaffe kan være en måte å holde fokus denne dagen. Til tross for all stress og høyt tempo blir det en god og morsom dag. Kvelden handler om å imøtekomme familiemedlemmers behov.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også fredagen handler om å stå opp for meningene dine, men i dag forsvarer du heller en person enn et prosjekt eller en idé. For deg handler det om å stå på den svakes side, uavhengig av om du er enig med dem eller ikke. Det er en prinsippsak. Kvelden blir interessant.

Skytten 22/11-21/12 

Selv om du føler deg bedre i dag, skal du ikke stresse. Hvis du kan, vær hjemme en dag til og tillat deg selv å være syk. Hvis du likevel drar deg til jobben, ta det med ro og gjør bare det nødvendige. Unn deg en tidlig kveld sammen med en favorittfilm eller bok.

Steinbukken 22/12-19/1 

Fredagen har alt. Den blir morsom og sosial. Du får nyheter om en venn som kanskje er i utlandet eller jobber på et annet sted. Du benytter også sjansen til å tilbringe tid med en eller flere personer du ikke ser så ofte. Det kan være barndomsvenner eller skolekamerater.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag prøver du å være så effektiv som mulig for å kunne slippe unna arbeidet litt tidligere. Du trenger desperat helg, og du vil være fri til å nyte ettermiddagen uten at arbeidet kommer i veien. En spontan after work kan stå på planen.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har en venn som du ikke omgås med for øyeblikket fordi dere har vokst fra hverandre, men han eller hun er ofte i tankene dine, og i dag tar du initiativet og kontakter vedkommende. Det viser seg at vennen din har tenkt på deg like mye som du har tenkt på ham eller henne, og dere bestemmer dere for å møtes. Kvelden handler om å utfordre sansene dine.

Powered by Labrador CMS