horoskop

Dagens horoskop: Fredag 17. november

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Fredagen blir en rolig og på mange måter utfordrende dag der du får teste dine ferdigheter på en ny måte. Denne dagen er du mer sosial og utadvendt. Du kan til og med oppfattes som litt flørtende av noen personer. Kvelden byr på en morsom nyhet.

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen blir både kort og lang på samme tid. På jobben flyr tiden avgårde, spesielt hvis du prøver å dra litt tidligere. Privat virker det som om du legger ut på en reise. Kanskje drar du bort i helgen eller besøker et sted på landet en liten tur. Kvelden byr på en matopplevelse.

Tvillingene 21/5-20/6 

Fredagen blir morsom, stimulerende og sosial. Kanskje jobber du ikke i det høyeste tempoet, men du sørger for å være metodisk i det du gjør, og du leverer. Mye av denne dagen handler om indre styrke og å være positiv. Kvelden byr på en herlig opplevelse og hyggelig selskap.

Krepsen 21/6-22/7 

Du har lenge grublet over noe du vil gjøre, men i dag tar du motet til deg og tar din beslutning. Det kan være noe annerledes, som å skaffe deg en tatovering eller begynne med kampsport. Det kan også være noe mindre dramatisk, men like viktig for deg.

Løven 23/7-22/8 

Du har en kollega som alltid får gjennom sin vilje, enten ved å manipulere, overtale eller rett og slett sjarmere seg fram. I dag blir du virkelig lei av måten vedkommende oppfører seg på, og du sier rett og slett nei når hen ber deg om en tjeneste. Du vet at du er ganske barnslig, men det gir du blaffen i.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag vil du være bestemt og si nei til en person på jobben, men samtidig er det bra hvis du kan kompromisse. Det handler om å gi og ta i denne situasjonen. Tenk over hvilke punkter du kan være fleksibel på for å få det som du ønsker, generelt sett.

Vekten 23/9-22/10 

Det er en kollega som vekker sterke følelser hos deg. De kan være negative, men også positive. Du kan virkelig mislike personen i spørsmålet eller være tiltrukket av vedkommende. Poenget er uansett at uansett hvilken følelse det er, vil du ikke at hen skal kunne lese deg. Dessverre er du dårlig til å skjule dine følelser.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også fredagen handler om evnen til å tilegne seg ny kunnskap og se muligheter. Det blir en morsom og annerledes dag der du møter nye og spennende mennesker. Ikke vær redd for å slå deg løs skikkelig. Kvelden kan overraske, både når det gjelder aktiviteter og personer.

Skytten 22/11-21/12 

I dag handler det om tempo, både i store og små ting. Du vil få orden på alt før helgen slik at du kan starte mandagen med en frisk start. Det blir en god dag der du har høyt fokus og mange ideer. Kvelden blir morsom og veldig impulsiv. Du liker å tilbringe tid med vennene dine.

Steinbukken 22/12-19/1 

Denne dagen handler om å gjøre ting på din måte, enten det er trening, praktisk arbeid eller å være veldig metodisk og målrettet i det du gjør. Dagen byr også på en reise. Det kan være en lengre tog- eller biltur eller en litt kortere utflukt. Kvelden byr på god mat og hyggelig selskap.

Vannmannen 20/1-18/2 

Denne dagen dreier seg om å komme seg bort med familien. Det blir en fin avslutning på arbeidsuken der du kan starte helgen ganske tidlig. I dag unner du deg litt ekstra med mat og hyggelig selskap. Kvelden går med til å legge opp en strategi for morgendagen.

Fiskene 19/2-20/3 

Du tvinger deg til å jobbe i dag fordi du egentlig ikke har noen motivasjon i det hele tatt. Hvis mulig, velger du å jobbe hjemmefra, og du er kanskje litt mindre effektiv enn vanlig. Det er en motstand inni deg som har med arbeidet å gjøre. Husk at det er helg når du stenger ned for dagen.

Powered by Labrador CMS