horoskop

Dagens horoskop: Fredag 17. mai

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du kan føle deg litt slapp denne fredagen, og dette, kombinert med visse logistiske problemer, kan gjøre dagen utfordrende. Det viktige for deg i dag er å ikke miste motet og å prøve å være tålmodig selv om du føler deg stresset innvendig. Kvelden blir hyggelig, men relativt tidlig.

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen blir stressende hovedsakelig fordi du vil støtte og hjelpe andre som har det tøft, samtidig som du må fullføre dine egne oppgaver. Du blir irritert over at menneskene rundt deg forventer at du bare skal akseptere at ting er som de er. Kvelden blir morsom og byr på glede.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har mye Jomfru i ditt tegn akkurat nå, og det gjør at du gjerne dykker ned i detaljer og praktiske rutiner. Når du fokuserer så mye på et område, trekker du deg inn i deg selv, og da kan du virke litt sur. Kvelden handler om fest og glede. Du trenger virkelig å kunne slippe deg løs ordentlig.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er signaler om at en konflikt er under oppseiling, enten i familien eller mellom noen av vennene dine. Du er ikke alltid spesielt flink til å tolke denne typen signaler, men hvis du oppfatter dem i tide, har du sjansen til å dempe denne krangelen før den eskalerer.

Løven 23/7-22/8 

Du er kanskje fri denne fredagen, eller så er det litt ekstra festlig på jobben. Det er noe lett og morsomt over denne dagen. Du er i godt humør, og du kan virke flørtende for noen kolleger, men det er bare sjarmerende. Det er bare din personlighet som utstråler sensualitet.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du er i et uvanlig godt humør i dag, og du er mer spontan enn vanlig. Jordtegn liker å lage planer og holde seg til dem, vanligvis gjør spontanitet deg nervøs, men ikke i dag. Det kan til og med være du som foreslår en after work etter dagens obligatoriske plikter er utført.

Vekten 23/9-22/10 

Du er ganske flink til å være spontan og ta dagen som den kommer, men du har en venn som er akkurat det motsatte. Hen vil alltid gjøre ting på samme måte og trår aldri utenfor sin komfortsone. I dag prøver du å pushe hen til å gjøre noe uplanlagt.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du kan være på reise eller gjøre noe utenfor vanlig rutine i dag. Du ser ut til å møte nye mennesker og lære ting denne fredagen. Det blir en morsom og utviklende dag, spesielt for Skorpioner født i slutten av november. Kvelden handler om din venn eller partner.

Skytten 22/11-21/12 

Du havner i en vanskelig situasjon og blir tvunget til å ta stilling til et etisk problem. Det er bra om du holder deg til regelboken heller enn å følge følelsene dine. Når det kommer til denne typen spørsmål, er det best å være objektiv. Kvelden blir morsom og spontan.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du har vært litt frem og tilbake med tanke på høsten, men i dag tar du en avgjørende beslutning som du vil stå ved. Uansett hvilken vei du velger, gjør du det for å gi deg selv en sjanse til å utvikle deg og vokse. Kvelden handler om å møte venner.

Vannmannen 20/1-18/2 

Også fredagen blir ganske stressende siden du må rekke både det du måtte stryke fra gårsdagens liste og det du planla for dagen. Her gjelder det å holde hodet kaldt og ikke avvike fra tidsplanen. Kvelden fokuserer på familien og å ha det koselig sammen.

Fiskene 19/2-20/3 

Det er et familiemedlem som trenger din støtte og dine kloke ord i dag. Selv om dette er en tøff person med mye erfaring, er det øyeblikk hvor han eller hun tviler både på seg selv og på veivalgene sine, og det er da du er der for å hjelpe ham eller henne å innse hvor flink han eller hun er.

Powered by Labrador CMS