horoskop

Dagens horoskop: Fredag 16. juni

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På fredagen prøver du å løse en konflikt med en kollega. Dere snakker helst om hverandre i stedet for med hverandre, og det blir uholdbart i lengden. Du vet hvor problemet ligger, men det er vanskelig når begge parter ikke engang kan enes om at det er et problem. Kvelden blir underholdende.

Tyren 20/4-20/5 

Denne dagen handler om å lede og ta kommandoen. Selv om Tyren misliker å fortelle folk hva de skal gjøre, setter du pris på en sterk sjef som vet hva han eller hun vil. I dag får du være lederen, og du tar ansvar på en forbilledlig måte. Kvelden blir spontan og hyggelig.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er mye å gjøre denne fredagen, og det hjelper ikke situasjonen at du hele tiden føler at du ligger etter. Du må prøve å fokusere på ditt eget arbeid og ikke bli frustrert over hvor sakte eller raskt andre personer jobber. Kvelden blir morsom og spontan.

Krepsen 21/6-22/7 

Fredagen fokuserer på å ha det gøy og være med vennene dine. Selv om du jobber, legger du vekt på å være sosial snarere enn effektiv. Det blir en god og annerledes fredag, og en morsom og inspirerende kveld. I dag blir du kjent med mange nye, interessante mennesker.

Løven 23/7-22/8 

På fredagen er du så sjarmende som bare en Løve kan være. Det blir en herlig avslappet dag der du er sosial og utadvendt. Det er en person på arbeidsplassen din som tiltrekker deg, og i dag flørter du litt med vedkommende. Du vil se om tiltrekningen er gjensidig.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det har begynt å gå rykter om at en tidligere kollega kommer tilbake. Dette er ikke din favorittperson, så du blir litt bekymret. Det beste er å gå til en pålitelig kilde og finne ut sannheten, slik at du ikke grubler over det hele helgen. Kvelden blir underholdende.

Vekten 23/9-22/10 

Denne dagen sprudler du av sjarm og humor, noe som gjør deg til en populær person å være sammen med. Når du er i dette humøret, er du en av de beste personene å ha med både på jobb og på fest. Hele dagen puster av glede og moro.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag får du jobbe med oppgaver som krever god fantasi og kreativitet. Skorpionen liker å se seg selv som et stilikon, ikke bare når det gjelder mote, men i alle mulige områder. I dag får du vise frem god smak og stil. Kvelden blir morsom og spontan.

Skytten 22/11-21/12 

På fredagen jobber du ikke så hardt, du overvåker mer enn du anstrenger deg fysisk. Det blir en herlig og sosial dag der din naturlige nysgjerrighet får flyte fritt. Siden du er så interessert i mennesker, pleier du å ha lett for å få nye personer til å føle seg velkomne. Kvelden handler om romantikk.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du har en uvanlig morsom og herlig fredag å se frem til. I dag er den første dagen på lenge der du føler deg entusiastisk over noe som har med jobben eller en privat satsning å gjøre. Du synes denne dagen er gøy, og du får mye ros for innsatsen din.

Vannmannen 20/1-18/2 

Arbeidsmessig handler fredagen om å oppsummere uken. Sosialt sett blir det en morsom dag der du er litt spontan og gjerne finner på aktiviteter etter jobben. I løpet av denne dagen prøver du nye ting, spesielt når det gjelder mat og drikke.

Fiskene 19/2-20/3 

Fredagen blir en god dag der tempoet er veldig lavt. Hvis du jobber hjemme, veksler du mellom arbeidet og andre ting. Det kan være en lang spasertur eller småprosjekter hjemme. For deg er det viktigste den totale arbeidstiden, ikke når du gjør hva. Kvelden ser ut til å kunne bli romantisk.

Powered by Labrador CMS