horoskop

Dagens horoskop: Fredag 16. februar

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag glir Venus inn i Vannmannens tegn, og det gjør deg ekstra glad og sosial. Det er en herlig stemning over dagen. Du er tilpasningsdyktig, og du har en tendens til å la andre ta kommandoen, noe som er uvanlig. Kvelden byr på en variert rekke aktiviteter. 

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen blir morsom og passe stressende. Du kan mentalt ta helg litt tidligere enn vanlig, spesielt hvis det har vært en intensiv uke. Dagen handler om å få på plass noen detaljer, og når de er ordnet, føler du deg ganske tilfreds med dagen. Kvelden handler om god mat og hyggelig selskap.

Tvillingene 21/5-20/6 

Etter en intensiv arbeidsuke tar du det ganske rolig denne fredagen. Kanskje du har fri, og da benytter du anledningen til å ta dagen som den kommer. Selv om du jobber, har du en ganske avslappet holdning. I dag er det kollegene foran hardt arbeid som gjelder. Kvelden byr på en overraskelse. 

Krepsen 21/6-22/7 

Fredagen blir en morsom dag der du er veldig sosial og utadvendt. Dette er en god dag for deg å knytte nye kontakter og få gjennom visse avtaler og forretninger. Kvelden blir veldig intens på en herlig måte. Det er en kveld full av overraskelser og interessante mennesker. 

Løven 23/7-22/8 

Dagen handler om å kunne ta kritikk på en konstruktiv måte, noe som ikke er typisk for Løven. Du tar ofte tilbakemeldinger personlig, selv om det handler om arbeidet du har gjort, ikke om deg som person. Prøv å skille mellom de to tingene. Alle kan gjøre feil, og feil kan rettes opp. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Fredagen handler om å møte interessante mennesker, diskutere ulike ideer og lære nye ting. Det blir en dag som byr på visse utfordringer, men det blir også en morsom og utviklende dag. Kvelden handler om å skape den rette fredagsstemningen. 

Vekten 23/9-22/10 

Fredagen blir morsom og inspirerende. Du får være i et nytt og interessant miljø som får deg til å se litt annerledes på hverdagen din. Denne dagen ler du mye, både av deg selv og av en morsom kollega. Kvelden passer godt til en spontan utekveld, kanskje en after work? 

Skorpionen 23/10-21/11 

Fredagen blir morsom, sosial og utadvendt. Du synes det er hyggelig både med kolleger og venner, og du tilbringer mye tid med å bygge relasjoner. Dagen handler også om en spøk av noe slag. Du kan være en virkelig luring når du viser den siden av deg.

Skytten 22/11-21/12 

Fredagen blir rolig og avslappende for det meste av dagen, men det er en form for konkurranse som du ikke kan motstå å delta i. Det kan være en sport, en quiz eller bare en vennlig veddemål mellom venner, uansett hva det er, vil du gjerne delta og prestere.

Steinbukken 22/12-19/1 

Alle har den vennen som alltid vil gjøre noe, men når det kommer til stykket trekker de seg alltid unna. I dag tar du tak i problemet og klarer å lokke med din venn på et lite eventyr. Selv om det ikke går som planlagt, blir det en morsom fredag, og vennen din vil bli begeistret for mer.

Vannmannen 20/1-18/2 

Fredagen bringer gode nyheter, særlig angående økonomien din. Dette gir deg frihet til å gjøre en større investering som tidligere virket som en drøm, men som nå blir virkelighet. I dag viser du at du har en god forretningsfornuft.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag blir du dratt inn i en konflikt hjemme, og du gjør ditt beste for å unngå å velge side. Dette kan være vanskeligere enn det høres ut. Du blir sterkt påvirket av hva du hører fra den ene parten. Kanskje du burde høre begge sider før du bestemmer deg.

Powered by Labrador CMS