horoskop

Dagens horoskop: Fredag 15. mars

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Fredagen handler om kommunikasjon og viktigheten av å være tydelig. Noen ganger uttrykker du deg vagt for å holde ting åpne, men i dag er det en risiko for at en kollega misforstår det du sier fordi du ikke er direkte nok. Kvelden ser ut til å bli en blanding av moro og møter med nye mennesker.

Tyren 20/4-20/5 

På fredagen er du veldig trøtt, men i godt humør. I dag vil du oppdage nye miljøer og overraske deg selv med noe spennende og annerledes. Det blir en herlig dag som blir enda bedre hvis du unner deg en liten siesta på ettermiddagen eller tidlig kveld.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag har du kommet deg etter alt som gikk galt i begynnelsen av uken, og det er en effektivitet og organisasjon i måten du arbeider på i dag som vanligvis ikke er der. Dagen går fort, og du er glad og sosial. Det er spesielt en kollega som du klikker ekstra godt med, og det løfter hele dagen din.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag dukker det opp et spørsmål om etikk og moral på arbeidsplassen din. Du pleier å være veldig lydhør og empatisk i denne typen situasjoner, men i dag synes du at folk går litt langt i ønsket om hensyn. Dere er tross alt først og fremst en arbeidsplass.

Løven 23/7-22/8 

Du trenger å se på økonomien din, og i dag tar du tak i denne litt triste oppgaven. Du vil møte noen positive overraskelser, og det kan gi deg lyst til å begynne å spare og investere mer. Vanligvis er Løven mer tilbøyelig til å bruke enn å spare, men du er ikke bedre enn at du kan forandre deg.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag prøver du å komme deg unna en kveldsaktivitet. Du har lovet en eller flere venner å være med, men du føler verken lyst eller energi. Noen ganger kan det være bra å presse seg selv litt, du vil ha det gøy når du først er der, det er bare reisen dit som er litt krevende.

Vekten 23/9-22/10 

Vekten er vanligvis ikke veldig konkurransedyktig, men av og til våkner instinktene dine til live, og da blir du farlig. I dag er en slik dag der du utfordrer omgivelsene dine i alt fra brettspill til arbeidsoppgaver eller quiz. Noen mer atletiske Vekter kan bruke deler av dagen på en fysisk utfordring.

Skorpionen 23/10-21/11 

Fredagen byr på en del løse rykter og sladder, selv om du velger å se det som nyttig informasjon. Som Skorpion prøver du å holde deg unna sladder, men din nysgjerrige natur gjør at du tiltrekkes av mennesker som gjerne deler det de vet. En fin dag som avsluttes med en morsom aktivitet.

Skytten 22/11-21/12 

Det er en venn eller kollega som kan vikle deg rundt lillefingeren. Vedkommende har akkurat den rette blandingen av innsmigrende væremåte, smiger og karisma som får deg til å gjøre alt han eller hun sier. I dag faller du igjen for hans eller hennes komplimenter, og det gir deg mer arbeid enn du egentlig trenger å ha.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag går du på oppdagelsesferd i nye omgivelser. Det blir en behagelig, interessant og koselig dag. Du henter inspirasjon fra det du ser og de menneskene du møter. Denne dagen handler også om å kunne slappe av og nyte øyeblikket. Om kvelden er du trøtt, men ikke for trøtt til å nyte god mat.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag har du noen innkjøp du må gjøre, ellers er det fritt fram for å nyte denne dagen som det passer deg. Det blir en passe aktiv dag der du fokuserer mer på å ha det gøy og nyte øyeblikket enn på arbeid og plikter. Kvelden handler om god mat i en eksotisk atmosfære.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er du sjarmen selv. Du er morsom, glad og karismatisk samtidig. Når du er i dette humøret, samles både venner og bekjente rundt deg, så nyt oppmerksomheten. Kvelden ser ut til å kunne by på en rekke gleder. Hvis du er åpen for det nye, kan det bli en lærerik kveld.

Powered by Labrador CMS