horoskop

Dagens horoskop: Fredag 15. desember

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er du glad, utadvendt og sosial. Det er en varme og sjarm i horoskopet ditt som gjør deg veldig lett å ha med å gjøre. Dagen handler om å tenke utenfor de vanlige rammene på jobben og kanskje hjelpe en kollega som står litt fast. Kvelden ser ut til å kunne by på underholdning.

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen blir en morsom dag som byr både på latter og overraskelser. Denne dagen handler om å våge å ta plass, men også la andre få skinne. Du er veldig sosial og nysgjerrig, noe som gjør at du får høre en hel del interessante rykter som kan være nyttige senere.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag føler du deg uvanlig sosial og utadvendt. Du søker til andre mennesker og trives best hvis du får jobbe i en større gruppe. Ettermiddagen blir litt roligere, så da får du muligheten til å finpusse en ferdighet du holder på å utvikle. Kvelden dreier seg om venner og underholdning.

Krepsen 21/6-22/7 

På fredagen fokuserer du på å skape en følelse av fellesskap i gruppen. Det blir en fin og koselig dag der du får alle til å føle seg inkludert. Det er en av Krepsens absolutte styrker, at du får mennesker til å føle seg sett. Kvelden blir interessant og lærerik.

Løven 23/7-22/8 

Hvis du var tålmodig og fokusert i går, er det det motsatte i dag. Du flakker hit og dit uten å egentlig gjøre så mye nytte, men du har det gøy, og det er ikke ofte du kan si det om en helt vanlig arbeidsdag. Kvelden handler om å være spontan og om et interessant møte.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag bør du ikke ha altfor høye forventninger til deg selv eller andre. Senk lista litt og aksepter at det er fredag, og da er folk generelt litt mindre motiverte, og kanskje du heller ikke har så mye drivkraft i dag. Vær likevel fornøyd og glad.

Vekten 23/9-22/10 

I dag innser du kanskje at du var litt drastisk i reaksjonen mot kollegaen din i går. Selv om du fortsatt mener at du har rett og at vedkommende har mye å jobbe med, prøver du å vise litt mer tålmodighet med personen og forklare hvorfor du blir irritert over visse uttalelser.

Skorpionen 23/10-21/11 

Fredagen blir både utfordrende og morsom samtidig. Du får prøve deg på noen nye ting, og det gjør at du må anstrenge deg en del for å prestere. Dagen handler også om vennskap og å være der for hverandre. Et rykte gjør deg litt ettertenksom. Dette er noe du nesten hadde anet.

Skytten 22/11-21/12 

Fredagen blir herlig lett og gøyal. Du har det gøy denne dagen og sprer glede omkring deg. Dagen handler også om å bli inspirert og lære nye ting. I løpet av dagen kan en venn få for seg å prøve å koble deg sammen med en person hen synes du passer godt med.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag kombinerer du både hardt arbeid, moro og å tilbringe tid med venner. Det blir en intens dag og en lang kveld, men du har energi nok til å klare alt, så lenge du ikke slurver med maten. Hvis du spiser for lite, vil du bli grinete om kvelden. I dag avslører en venn sine følelser.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er det din tur til å skinne. Du pleier sjelden å skryte av ferdighetene dine, men hvis det er noen dag du ikke skal holde tilbake, så er det i dag. Tillat deg selv å skinne både med det du vet og din evne til å styre ulike prosjekter. Kvelden byr på en opplevelse og god mat.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag befinner du deg i en situasjon der du må legge all din lit til en venn. Du vet ikke om hen takler presset, men du har ikke noe annet valg enn å anta at hen vil prestere bra. Det er denne typen lojalitet som styrker deres vennskapsbånd. Kvelden handler om underholdning.

Powered by Labrador CMS