horoskop

Dagens horoskop: Fredag 14. juni

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

På fredag prøver du å finne tilbake til balansen i livet ditt. Den siste tiden har det vært mye jobb. Hvis du ikke har vært fysisk på jobb, har du tenkt på det og hatt vanskelig for å slappe av. I dag bestemmer du deg for at det ikke er verdt energien du legger ned i arbeidet ditt.

Tyren 20/4-20/5

I dag oppstår det en konflikt på jobben, og det blir du som går inn og megle. Dette er egentlig ikke en rolle du setter pris på, men akkurat i dag har du ork til å ta tak i problemet uten at det går ut over andre ting du vil gjøre. Kvelden handler om hjemmekos og å skjemme bort deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Torsdag blir en bra og lett dag som går fort. Du er utadvendt og sosial denne dagen, noe som gjør det lett for deg å skaffe nye venner samtidig som du knytter verdifulle kontakter for jobben. Din glade og sprudlende personlighet får folk til å føle seg bra.

Krepsen 21/6-22/7

Fredag blir en god dag da du tar initiativ og tenker utenfor de vanlige rammene. Du tillater deg å være fri i tankene for på den måten å slippe å sette grenser for deg selv. Det er når du er fri til å skape at du får de beste resultatene. Kvelden byr på fest.

Løven 23/7-22/8

Du liker ikke å havne midt i konflikter, i hvert fall ikke hvis du ikke er den som starter dem. I dag havner du i en situasjon der du står mellom to kolleger, og begge vil at du skal ta deres parti, mens du mener begge tar feil, men er for feig til å si noe. Du vil ikke gjøre situasjonen mer betent.

Jomfruen 23/8-22/9

En sjef roser deg for flere gode prestasjoner du har gjort den siste tiden, og du er fornøyd med å bli sett og hyllet. Det blir en morsom fredag hvor du er uvanlig kreativ og tenker mer kunstnerisk enn praktisk. Kvelden handler om venner og moro.

Vekten 23/9-22/10

I dag er det på tide å avslutte et veldig langvarig prosjekt. Din største akilleshæl er at du ikke kan bestemme deg for om du er ferdig eller ikke, så du fortsetter å jobbe med oppgavene dine til sjefen din bokstavelig talt tar dem ut av hendene dine. I dag er du stolt over at du selv har innsett at det er på tide å runde av.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredag blir en intensiv dag som går fort. Du har mye å gjøre på jobben, og perioder er stressende. Det hindrer deg ikke fra å være sosial og ta deg tid til å småprate med kollegene dine. Du vet at den typen samspill er nesten like viktig som å være effektiv. Kvelden handler om en venn.

Skytten 22/11-21/12

Du har begynt å tilbringe mer og mer tid med en kollega eller venn. Dere har kommet til det punktet i relasjonen deres hvor det er på tide å begynne å vise hvem dere virkelig er. Hvis dette vennskapet skal utvikle seg og bli dypere, må du våge å slippe personen inn bak muren din.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen oser av magi og forelskelse. Du er på et sted i livet hvor alt er fantastisk, og det skal svært lite til for å skape den perfekte dagen. I dag venter fest, glamour og herlige opplevelser. Som singel kan denne dagen by på en mer bokstavelig forelskelse. Du møter en karismatisk person.

Vannmannen 20/1-18/2

Fredagen blir morsom, men ganske hektisk. Det blir mange latterkuler denne dagen, og du nyter litt ekstra av alt som skjer rundt deg. I dag møter du en person som imponerer deg med sin dyktighet og kunnskap innen et visst område. Dette er også en dag som byr på gode nyheter angående en investering du har gjort.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er det logikk og organisasjon som gjelder, to ting du ikke liker. Fiskene er en kreativ skapning og foretrekker å følge følelsen fremfor å jobbe etter en gjennomtenkt strategi. Til tross for at du må begrense deg denne dagen, har du det gøy, mest fordi du er så sosial og utadvendt.

Powered by Labrador CMS