horoskop

Dagens horoskop: Fredag 12. mai

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Selv fredagen blir herlig, selv om den er litt mer stressende enn torsdagen. Du er i ditt ess denne dagen, og det er tydelig at du trives. Fredagen handler om møter, og som singel kan det bety at du treffer en person du ønsker å bli bedre kjent med.

Tyren 20/4-20/5

I dag er du en ja-person, og kollegene dine kan overtale deg til nesten hva som helst. En god dag for å være spontan. Gå ut og spis middag eller kanskje ta en after-work med de beste av dine kolleger. I løpet av dagen får du høre underholdende og saftige sladder.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne fredagen møter du mange nye og interessante mennesker. Det kan være at du er på kurs eller har møter med nye personer, men det kan også dreie seg om nye kolleger eller bekjente av bekjente. Hele dagen blir både sosial og veldig morsom.

Krepsen 21/6-22/7

Du har vanligvis ikke problemer med å inngå kompromisser med mindre det er for mye innflytelse fra jordtegnene i horoskopet ditt. I dag har du en dobbel vannpåvirkning, og det gjør deg mer åpen for andres ideer og arbeidsmetoder. Kvelden handler om kos hjemme med familien.

Løven 23/7-22/8

I dag kan en intern konkurranse, en quiz eller en utfordring fra en venn vekke vinnerinstinktet hos deg. Du pleier å være en dårlig taper, men i dag blir du virkelig sur hvis du ikke vinner. Kvelden byr på en annerledes opplevelse.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er i strålende humør, det er jo tross alt fredag. Uansett om du har fri eller jobber i helgen, kan du ikke unngå å like stemningen. I dag får du en overraskelse som berører deg dypt. Det kan være på jobben, men det kan også handle om noe spesielt en venn gjør for deg.

Vekten 23/9-22/10

På fredagen er du i strålende humør, og du sjarmerer de fleste rundt deg. Vekten har en veldig behagelig måte å være på, spesielt når du har det bra, og i dag strømmer både humøret og sjarmen din fritt. Kvelden kan by på et lite eventyr i seg selv. Du gjør noe som er annerledes og utfordrende.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen blir en morsom dag med herlig energi. Uansett hva du finner på, går det meste din vei, og du nyter virkelig dagen. Mye av denne fredagen dreier seg om fest og moro. Kanskje er du invitert bort, eller så planlegger du å dra ut med partneren din eller vennene dine om kvelden.

Skytten 22/11-21/12

I dag fokuserer du ikke så mye på arbeid, selv om du jobber. Det er kolleger og venner som gjelder denne dagen. Fredagen går fort og byr på hyggelig selskap og morsomme påfunn. Kvelden handler om å gjøre ting sammen med vennene dine eller familien din.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er uvanlig glad og impulsiv denne fredagen. Kollegene dine oppdager en ny og mer spontan Steinbukk enn den de er vant til å jobbe med. Du viser frem din skarpe humor og skarpe intellekt. Kvelden er perfekt for å dra ut og ha det gøy. Du slipper deg løs skikkelig.

Vannmannen 20/1-18/2

Det kan godt hende at du har tatt fri denne dagen for å rekke et privat prosjekt. Hvis du jobber, jobber du sannsynligvis med noe eget som krever mye fokus fra din side. Kvelden blir litt for sen med tanke på alt du har planlagt for lørdagen.

Fiskene 19/2-20/3

I dag jobber du for å kunne komme hjem til familien så fort som mulig. Det er fredag, og det betyr fredagskos og familietid. Du har hatt en stressende uke, så nå vil du få muligheten til å høre om alt du har gått glipp av. Kvelden blir akkurat så herlig som du håpet på.

Powered by Labrador CMS