horoskop

Dagens horoskop: Fredag 12. januar

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag ønsker du å tilbringe tid med venner, men foretrekker mennesker som du har en intellektuelt kjemi med. Du vil kunne dele tanker og ideer, noe du ikke kan gjøre med alle vennene dine. Kvelden blir morsom og stimulerende, du tar virkelig livet med stor entusiasme.

Tyren 20/4-20/5 

På fredag får du høre fra en venn og får vite hvordan det går med vedkommende. Dette er morsomme nyheter som får deg i godt humør. Tyrer er kanskje korrekte på overflaten, men under det pene skallet finnes det en skikkelig sladrehank som elsker å få vite alt om alle.

Tvillingene 21/5-20/6 

Fredagen kan være den beste dagen i hele uken. Både jobbmessig og privat går det meste på skinner, og du har tid til å unne deg en god lunsj, litt hyggelig småprat med kollegaene dine, og en morsom aktivitet på kvelden. I dag får du også høre litt sladder om noen nær deg.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er en person i din nærhet, enten en slektning, familiemedlem eller venn, som ofte gjør ting på en mye mer komplisert måte enn nødvendig. Du vil ikke kritisere vedkommende fordi du ønsker at personen skal lære av feilene sine, men samtidig er det frustrerende å se på uten å gjøre noe.

Løven 23/7-22/8 

I dag står du opp for en kollega som du synes har blitt urettferdig behandlet på flere måter. Du pleier ikke å være den som tar til motmæle på denne måten, men du er veldig rettferdig og vil ikke se på når noen blir dårlig behandlet. Kvelden handler om underholdning.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du er en person som liker å gjennomtenke og analysere både aktiviteter og situasjoner. I dag bestemmer du deg for å være spontan og gjøre noe du ikke har planlagt på forhånd. Det er litt av en frigjørende følelse å være så impulsiv. På kvelden slipper du løs og nyter øyeblikket.

Vekten 23/9-22/10 

I dag er ikke arbeidet ditt like strengt styrt av ulike krav. Du kan forme dagen din litt slik du ønsker. Det er vanligvis en herlig frihet å kunne bestemme selv, men i dag kan du synes det er utfordrende å måtte ta beslutninger. Kvelden dreier seg om et ferie-spørsmål.

Skorpionen 23/10-21/11 

Arbeidsmessig avslutter du uken på topp. Det har vært en til tider tøff uke, men i dag kan ingen få deg ned. Du er sjarmerende og får omgivelsene dine og kollegaene dine til å føle seg bra. Kvelden handler om å være impulsiv og gjøre noe hyggelig for deg selv.

Skytten 22/11-21/12 

Du er glad og utadvendt denne fredagen. Det er få personer som kan være så sjarmerende og herlige som du når du viser den siden av deg selv. Det blir en herlig dag som fokuserer på de sosiale aspektene på jobben. I dag er det mulighet for at du innleder en litt uskyldig flørt med en kollega.

Steinbukken 22/12-19/1 

Fredagen fokuserer mest på utendørsaktiviteter. Hvis du jobber, smyger du deg gjerne unna tidligere, men ellers tilbringer du stort sett hele dagen utendørs. Det blir en livlig, morsom og intens dag der du virkelig nyter hvert sekund. På kvelden er du sliten, men lykkelig.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag føler du deg strålende, og hvis du har muligheten, tilbringer du en stor del av dagen utendørs. Du er i godt humør denne dagen og nyter å slippe å være innendørs, spesielt hvis været er bra. Kvelden handler om familien og å gjøre ting sammen.

Fiskene 19/2-20/3 

Det er en person som bryr seg veldig mye om deg, og i dag viser de akkurat hvor mye du betyr for dem. Du blir glad og rørt av deres omsorg. Dagen handler også om en morsom kollega som er på grensen til å være litt flørtende; du liker kjemien dere imellom, men er bekymret for at vedkommende kan tolke følelsene dine feil.

Powered by Labrador CMS