horoskop

Dagens horoskop: Fredag 12. april

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er du mye mer våken og mer fremoverlent enn du har vært resten av uken. Energien har kommet tilbake, og du føler deg i toppform. I dag er du sjarmen selv, og det gjør at du enkelt knytter nye kontakter både på og utenfor jobben. Kvelden handler om fornøyelser. 

Tyren 20/4-20/5 

I dag er du i strålende humør. Du er i rute på jobben og kan begynne å planlegge sommeren samtidig som du prøver å styrke båndene mellom kollegene dine. I dag får du en morsom idé som du gjerne deler med andre. Kvelden handler om å treffe venner. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Etter en tøff start på uken begynner du endelig å føle deg i toppform igjen. Du nyter virkelig denne fredagen, spesielt hvis du har fri i helgen. Når du er i dette humøret, sjarm du både venner, kolleger og sjefene dine. Et rykte om en sjef gjør dagen enda mer interessant. 

Krepsen 21/6-22/7 

I dag har du lyst til å feste og ha det gøy. Dette er en dag for moro skyld, utveksling av ideer og å prøve nye ting. I løpet av dagen kan en sjef utfordre noen av metodene dine, ikke bekymre deg, du vet hva du gjør, og du kan argumentere for deg selv. 

Løven 23/7-22/8 

Fredagen handler om å ha det moro med vennene dine. Det kan være alt fra sladder på jobben til å feste om kvelden. Hvis du har familie, kan en middag med venner stå på planen. Du er utadvendt og sosial i dag. En sjef vil diskutere noe med deg, men har ingen sjanse til å argumentere mot deg.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er en glede og spontanitet i tegnet ditt i dag. Du liker virkelig å tulle med kollegene dine og være litt sprø. Jomfruen verdsetter vanligvis et profesjonelt forhold til sine kolleger, men av og til slipper du litt opp. Om kvelden er du gjerne ute på eventyr med vennene dine. 

Vekten 23/9-22/10 

I dag tar en sjef eller en kollega opp et viktig emne, og du vil gjerne være med å påvirke. Dette er et spørsmål med mange lag, og det gjelder å adressere hver del for seg. Selv om dette beslutningen er veldig viktig, er den ikke viktigere enn at du skal prøve å nyte litt av ukens siste arbeidsdag.

Skorpionen 23/10-21/11 

På fredagen prøver du å tenke utenfor boksen. Du tar opp noen litt vanskelige temaer på jobben, mest fordi du mener at problemer skal tas tak i, ikke begravet. Du er kanskje ikke en person som er lett å åpne seg for, men du prøver å være tilgjengelig og lytte. Kvelden blir underholdende.

Skytten 22/11-21/12 

Fredagen har den samme herlige energien som torsdagen. I dag starter du gjerne nye prosjekter. Du synes det er gøy med utfordringer, spesielt hvis det dreier seg om ting som krever kreativ tenkning. Kvelden byr på underholdning, vennskap og kanskje noen små flørter.

Steinbukken 22/12-19/1 

På fredagen er du litt treig i starten, kanskje ble det en sen torsdag for deg. I løpet av dagen kommer energien tilbake, og med den ditt gode humør. Om kvelden er du klar for moro og venner. Det blir en morsom kveld med et møte som du ikke kommer til å glemme med det første.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag får du komplimenter, det kan være noe du har gjort, en forandring i utseendet ditt eller bare noe om din sjarmfulle personlighet. Under et møte i løpet av dagen får du sjansen til å ta opp et emne som ligger deg veldig varmt om hjertet. For deg er det viktig å ta opp denne saken.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er det en bevegelig energi i horoskopet ditt som bidrar til ditt gode humør. Du føler deg uvanlig uthvilt og positiv i dag, noe som merkes i alt du gjør. I løpet av dagen kan en kollega ta kontakt med deg. Vedkommende kjenner deg ikke så godt, men har hatt øynene på deg en stund.

Powered by Labrador CMS