horoskop

Dagens horoskop: Fredag 11. august

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Konflikten fra i går intensiveres, og du begynner å føle et press for å velge side. Dette virker å dreie seg om enten venner eller kolleger som du jobber tett med, og det gjør konflikten ekstra følsom. Du har tidligere forsøkt å megle og det har fungert, kanskje burde du prøve igjen?

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen blir en av de beste dagene denne uken. Det handler ikke bare om at det er slutten på arbeidsuken, men også fordi du har morsomme planer for kvelden. Akkurat nå er du veldig utadvendt, så for single Tyrer kan denne kvelden by på noen små flørter.

Tvillingene 21/5-20/6 

Fredagen ligner i stor grad på torsdagen med en stor forskjell: I dag føler du deg mer komfortabel med situasjonen, og du starter gjerne samtaler med de personene du møter. Kvelden blir morsom og spontan, kanskje velger du å dra ut med de nye vennene dine.

Krepsen 21/6-22/7 

Akkurat nå har du det veldig bra, og det merkes både privat og på jobben. Som singel trekker du til deg mange beundrere, men det er ikke sikkert at du legger merke til hvor interesserte de er. Du er litt blind når det gjelder deg selv. Hvis du er i et forhold, kan fredagen bli veldig romantisk.

Løven 23/7-22/8 

Fredagen blir en ganske avslappet dag, selv om du jobber. Du er i godt humør, og dagen går raskt. På kvelden virker det som om du har morsomme og litt impulsive aktiviteter i vente. I dag får du sjansen til å imponere en person du beundrer veldig.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du er fortsatt irritert på sjefen eller arbeidslederen du hadde en konflikt med for noen dager siden. Fordi du er et jordtegn, kommer dette til å henge igjen en stund. Jordtegn har en tendens til å tilgi, men ikke glemme. Du samler bare all sinnet på ett sted til det renner over.

Vekten 23/9-22/10 

Fredagen blir en morsom og lærerik dag der det er høyt under taket, og hvor det er frihet til å uttrykke kontroversielle meninger. Du er tolerant og aksepterer at ikke alle har samme synspunkter som deg, og du forventer den samme lydhørheten fra kollegene dine. Kvelden ser ut til å by på fest eller annen form for sosialt samvær.

Skorpionen 23/10-21/11 

På fredagen har du endelig funnet tilbake til hverdagsrutinen. Selv om du ikke er et vane-menneske, kan du sette pris på rutiner og faste tider, i alle fall til en viss grad. I dag oppdager du en konflikt på jobben som har vokst i sommer. Du blir nysgjerrig på årsaken.

Skytten 22/11-21/12 

I dag vet du nøyaktig hva du vil, men samtidig vet du at det du ønsker å gjøre ikke er det rette. En indre konflikt oppstår, som handler om dine interesser kontra det som er riktig. I dette tilfellet er det ingen gråsoner å gjemme seg bak. Til slutt må du stå for dine handlinger.

Steinbukken 22/12-19/1 

Fredagen blir morsom, sosial og veldig fri. Du jobber mye etter ditt eget hode, og du liker at ingen blander seg inn i det du gjør; tvert imot blir du oppmuntret til å ta egne initiativer. Kvelden ser ut til å kunne by på en flørt, spesielt hvis du er singel og åpen for forslag.

Vannmannen 20/1-18/2 

Hvis du kan, jobber du hjemmefra denne fredagen; ellers handler det om mange pauser og lange kaffepauser. For deg er det viktig å ikke stresse inn i helgen. Kvelden vil trolig bringe mer hjemmekos enn en kveld ute. Uken har tappet deg, og du trenger litt ro og fred.

Fiskene 19/2-20/3 

Fredagen blir den morsomste og hyggeligste dagen i arbeidsuken. Etter å ha løst visse problemer hjemme, føler du deg lettet, og det er en positiv følelse du tar med deg til jobben. I dag passer det bra med en spontan after work eller en familiemiddag.

Powered by Labrador CMS