horoskop

Dagens horoskop: Fredag 10. november

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På fredagen prøver du å få et par ganske fargerike individer til å dra i samme retning. Legg til at du selv ikke er den beste til å jobbe i team, så har du en solid oppgave foran deg. Når du endelig klarer å få alle til å tenke som en gruppe, blir du veldig stolt. Kvelden handler om å slippe løs og ha det gøy.

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen blir en kort, men intens dag. Du har planer for ettermiddagen, så du sørger for å jobbe inn litt tid, enten ved å hoppe over lunsj eller ved å begynne tidligere. Det blir en morsom dag som byr på latter. På ettermiddagen nyter du en unik atmosfære og herlige opplevelser.

Tvillingene 21/5-20/6 

Fredagen handler om å ikke stresse. Du tar deg tid til å snakke med kollegene dine, noen minutter her og der. Du kan oppleves som litt ufokusert denne dagen, men det du taper i effektivitet, tar du igjen ved å bygge gode relasjoner med kollegene dine. Kvelden byr på en overraskelse.

Krepsen 21/6-22/7 

Fredagen blir en interessant dag der du prøver nye ting. Du har et godt forhold til en bestemt kollega, og dere kan snakke åpent uten å fornærme hverandre eller tråkke hverandre på tærne. Det handler om å kunne gi og ta kritikk for å vokse. Kvelden blir morsom og aktiv. Du er gjerne ute med venner.

Løven 23/7-22/8 

I dag er du glad og sosial, og du vil også gjerne være aktiv denne dagen. Hvis du blir stillesittende for lenge, blir du rastløs og ufokusert. I løpet av dagen prøver du å snakke litt med en kollega som du opplever som reservert. Hen er et mysterium du vil løse. Kvelden består av underholdning og sladder.

Jomfruen 23/8-22/9 

Fredagen blir sosial og hyggelig selv om du har mye å gjøre. Du prøver å øke effektiviteten, ikke bare for deg selv, men også for kollegene dine. Det blir vanskelig, men morsomt på samme tid. Du vil finne en måte å motivere, heller enn å presse kollegene dine. Kvelden byr på en spontan sammenkomst.

Vekten 23/9-22/10 

I dag vil du bli inspirert, og det blir du. Det er mennesker rundt deg som har strålende ideer og en herlig måte å jobbe på. Dagen handler om å ikke bare være produktiv, men også kunne ta ekstra svinger når det kommer til det kunstneriske. Kvelden består av underholdning.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag fokuserer du på underholdning, både på jobb og privat. Uansett om du tar en lang pause eller koser deg med noe godt på ettermiddagen, er det den sosiale biten som er viktigst. Også kvelden handler om underholdning. Hvis du har muligheten, møter du vennene dine og slipper løs skikkelig.

Skytten 22/11-21/12 

I dag får du muligheten til å trå til og ta ansvar for en arbeidsoppgave. Det blir både morsomt og utfordrende samtidig. Selv om du synes det er vanskelig, vet du at det både er lærerikt og nyttig for deg. Kvelden handler om vennskap, å prøve å forstå og om tålmodighet.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag fokuserer du på enkle gleder som gjør deg glad. Det kan være å treffe en venn du ikke har sett på lenge, gå ut og ta en lang lunsj med kollegene dine, eller til og med en spontan after-work. Det blir en koselig dag der du nyter livet til tross for kulde og mørke.

Vannmannen 20/1-18/2 

Fredagen handler både om arbeid og fornøyelser. Det blir en intens dag i begynnelsen, men du sørger for å avslutte så tidlig du kan for å kose deg med noe helt annerledes. Det blir en hyggelig ettermiddag og en koselig kveld. Du avslutter arbeidsuken på topp.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag velger du å være sammen med kollegene dine i stedet for å være superproduktiv. Det er delvis fordi det er fredag, og da slapper du alltid litt av, og delvis fordi arbeidet sjelden er så bra tilrettelagt at du kan slå av en halvtime uten dårlig samvittighet. Kvelden handler om kjærlighet og varme.

Powered by Labrador CMS